Ζητήθηκε συνάντηση από τον Djokovic - δεν θα απελαθεί σήμερα

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 - 10:26

Ο Novak Djokovic κλήθηκε από το Υπουργείο Μετανάστευσης για να μιλήσει με τους αξιωματούχους αύριο. Δεν θα τεθεί υπό κράτηση, ούτε θα απελαθεί σήμερα.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες και ο δημοσιογράφος Anthony Galloway της The Age, ζητήθηκε από τον Djokovic να παρουσιαστεί αύριο στο Υπουργείο Μετανάστευσης και να μιλήσει με τους αξιωματούχους για την υπόθεσή του.

Έως τότε, δεν υπάρχει διαταγή για απέλαση ή για σύλληψη του κορυφαίου τενίστα του κόσμου. Θυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Alex Hawke πως αποφασίστηκε η ακύρωση της βίζας του για δεύτερη φορά.

Η νομική ομάδα του Nole, φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα κάνει ένσταση για να ανατρέψει την απόφαση του Υπουργού.

Μια σημαντική λεπτομέρεια που ήρθε στη δημοσιότητα πριν από λίγο, είναι και πως οι δικηγόροι του Djokovic ενημερώθηκαν για την απόφαση του Alex Hawke μόλις 20 λεπτά πριν την δημόσια ανακοίνωση. Επομένως, δεν τους δόθηκε καθόλου χρόνος για να προετοιμαστούν.

Πρέπει να σημειωθεί ακόμα, πως ανά πάσα στιγμή ο Djokovic μπορεί να εγκαταλείψει την υπόθεση και να αποχωρήσει οικειοθελώς από την Αυστραλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots