Medvedev: "Αυτοί που με αποδοκίμαζαν στο σερβίς έχουν χαμηλό IQ" (vid)

 
Medvedev: "Αυτοί που με αποδοκίμαζαν στο σερβίς έχουν χαμηλό IQ" (vid)
tn team Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 14:18

Ο Daniil Medvedev δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με όσους τον αποδοκίμαζαν ανάμεσα σε πρώτο και δεύτερο σερβίς, στη σημερινή του αναμέτρηση με τον Νικ Κύργιο.

Ο Medvedev μίλησε στους Mats Wilander και Alize Lim για το Eurosport και στάθηκε στην έλλειψη σεβασμού που έδειξαν αρκετοί Αυστραλοί φίλαθλοι στη σημερινή του αναμέτρηση με τον Νικ Κύργιο, αποδοκιμάζοντάς τον ακόμα και πριν ξεκινήσουν οι πόντοι στο σερβίς του.

"Δεν είμαι θυμωμένος, απλά είναι λίγο απογοητευτικό. Υποθέτω όμως είναι φυσιολογικό και όλοι το αντιμετωπίζουν, ειδικά όταν παίζουν κόντρα σε έναν αγαπημένο του κοινού - και όχι μόνο έναν αγαπημένο, αλλά τον Νικ. Κέρδισα πολλά service games μου εύκολα, είχα όμως και μερικές δύσκολες στιγμές, όπως όταν είχε break point και έχανα το πρώτο σερβίς και ο κόσμος πανηγύριζε λες και είχα κάνει ήδη το double fault. Αυτό είναι απλά απογοητευτικό. Δεν το έκαναν όλοι, αλλά αυτοί που το έκαναν έχουν χαμηλό IQ."

Ο Medvedev είπε επίσης πως έχει ωριμάσει και παλιότερα μάλλον δεν θα διαχειριζόταν τόσο ψύχραιμα μια τέτοια κατάσταση: "Πριν 5 χρόνια πιθανότατα θα είχα σπάσει 2 ρακέτες, θα νευρίασα και θα φώναζα στο box μου χωρίς λόγο. Αυτά μάλλον δεν θα με βοηθούσαν να κερδίσω τον αγώνα, θα κερδίσεις κάποιους αγώνες κι έτσι, αλλά δεν μπορείς να κερδίσεις Grand Slam. Ακόμα μπορώ να έχω κάποια ξεσπάσματα, όλοι το ξέρουν, αλλά δουλεύω με τον εαυτό μου πολύ σκληρά τα τελευταία 2 χρόνια και προσπαθώ να ωριμάσω ως παίκτης και ως άνθρωπος. Ένας αγώνας σαν τον αποψινό δείχνει πως είμαι ικανός να παραμείνω πολύ δυνατός πνευματικά, οτιδήποτε κι αν συμβεί στο γήπεδο."

Ο Medvedev επιβλήθηκε του Κύργιου με 7-6 (1), 6-4, 4-6, 6-2 και θα παίξει στον 3ο γύρο του Australian Open με τον Botic Van De Zandschulp.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots