Η συγκίνηση της Zhu που χρειάστηκε επιβεβαίωση για το ότι δεν... ονειρευόταν! (vid)

 
Η συγκίνηση της Zhu που χρειάστηκε επιβεβαίωση για το ότι δεν... ονειρευόταν! (vid)
tn team Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 17:20

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε από τη Margaret Court Arena η Lin Zhu, με τη συγκίνησή της να είναι φανερή και την ίδια να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι είναι στις "16" καλύτερες του Australian Open.

H Lin Zhu πανηγύρισε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της επί της Μαρίας Σάκκαρη και άφησε ελεύθερα τα συναισθήματά της με το που τελείωσε το ματς, ξεσπώντας σε κλάματα. Όταν έκανε και τις δηλώσεις της στην καθιερωμένη on-court συνέντευξη, ήταν ακόμα δακρυσμένη και ζήτησε να της επιβεβαιώσουν ότι δεν... ονειρευόταν!

"Είναι αλήθεια, δεν ονειρεύομαι;" ρώτησε αρχικά η 28χρονη Κινέζα, συνεχίζοντας: "Είναι δύσκολο να περιγράψω αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, που με ωθούσατε κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερη παίκτρια. Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εσάς παιδιά! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν εδώ απόψε για να με στηρίξουν. Στ' αλήθεια σημαίνει πολλά για μένα."

Στη συνέχεια η Zhu είπε πως σήμερα είναι η κινέζικη Πρωτοχρονιά και ευχαρίστησε τους συμπατριώτες της και στη μητρική της γλώσσα.

"Πρέπει να πιστεύω στον εαυτό μου, να πιστεύω πως μπορώ να παίξω σ' αυτό το υψηλό επίπεδο και να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Από εκεί και πέρα, ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει; ποτέ δεν ξέρεις!" κατέληξε η 28χρονη, που για 1η φορά κέρδισε τενίστρια από το Top 10 και επίσης για 1η φορά θα παίξει στη 2η εβδομάδα ενός Slam.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots