Καθάρισε στα 3 σετ ο Medvedev (vid)

 
Καθάρισε στα 3 σετ ο Medvedev (vid)
tn team Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - 12:23

Αφού επιβίωσε από τον αγώνα με τον Emil Ruusuvuori, o Daniil Medvedev επέστρεψε στις άνετες νίκες, επικρατώντας με 3-0 σετ του Felix Auger-Aliassime.

Αν και προχθές ξαγρύπνησε για να μείνει ζωντανός στο τουρνουά και να κερδίσει σε μια εξαντλητική μάχη τον Emil Ruusuvuori από το 0-2 σετ, ο Daniil Medvedev είχε πολύ ευκολότερο έργο σήμερα, κερδίζοντας σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες τον Auger-Aliassime με 6-3, 6-4, 6-3.

O Medvedev ήταν καλύτερος και στα 3 σετ. Στο 1ο έκανε ένα break νωρίς και ένα στο τέλος του για να το πάρει με 6-3, ενώ στο 2ο, αν και βρέθηκε πίσω με 0-2, έκανε επίσης 2 break και το κέρδισε με 6-4. Στο 3ο σετ ένα break από νωρίς ήταν αρκετό για τον Ρώσο, για να προηγηθεί με 4-1 και να διατηρήσει τον έλεγχο έως το τέλος.

Ήταν πολύ σημαντικό που κέρδισε τον αγώνα με straight sets και δε δαπάνησε επιπλέον ενέργεια ο Medvedev, ο οποίος προκρίθηκε για 5η φορά στα 6 τελευταία χρόνια στους "16" του Australian Open.

Ο φιναλίστ του 2021 και το 2022, Νο.3 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει για μια θέση στα προημιτελικά τον Nuno Borges, που λίγο νωρίτερα έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τον Grigor Dimitrov με 3-1 σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots