Παρέλαση αστέρων στον Περσικό Κόλπο (vids)

 
Παρέλαση αστέρων στον Περσικό Κόλπο (vids)
tn team Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 - 11:02

Πολλοί από τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του tour θα βρίσκονται τις επόμενες ημέρες στον Περσικό Κόλπο, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της αυστραλιανής σεζόν.

Στο Κουβέιτ βρίσκεται ήδη ο Rafael Nadal, ο οποίος θα παραμείνει για μια εβδομάδα στο εμιράτο του Περσικού Κόλπου και θα κάνει κοινή προετοιμασία με τον 19χρονο Arthur Fils.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Jules Marie (@julesmarie_tennis)

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Πιο νότια, στο Ντουμπάι, βρίσκεται άλλος ένας παίκτης που πέρασε από το Νο.1 του κόσμου, ο Andy Murray, που έχει προγραμματίσει να κάνει προπονήσεις για 2 εβδομάδες στο Aviation Club.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Andy Murray (@andymurray)

Το τωρινό Νο.1 του κόσμου, ο Novak Djokovic, έχει προσκαλέσει τον συμπατριώτη και προστατευόμενό του, Hamad Medjedovic, που πρόσφατα αναδείχθηκε και πρωταθλητής στο Next Gen ATP Finals, για να προετοιμαστούν μαζί επίσης στο Ντουμπάι. Στη συνέχεια θα πετάξουν μαζί για το Περθ, όπου θα αγωνιστούν στο United Cup για τη Σερβία.

Στο Ντουμπάι βρίσκονται και o Στέφανος Τσιτσιπάς με την Paula Badosa, με την τελευταία να έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της και να ανεβάζει πρόσφατα φωτογραφία της με την Aryna Sabalenka, που επίσης βρίσκεται στο εμιράτο.

Τέλος, στο Άμπου Ντάμπι θα βρεθούν σύντομα οι Iga Swiatek, Elena Rybakina, Daniil Medvedev, Τσιτσιπάς και Andrey Rublev μεταξύ άλλων, για να αγωνιστούν στο τουρνουά επίδειξης World Tennis League, που θα γίνει από τις 21 έως τις 24 Δεκεμβρίου στην Etihad Arena.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots