"Ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα στον αθλητισμό"

 
Stan Wawrinka
Stan Wawrinka @Nicolas Gouhier / FFT
tennisnews team Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 - 20:10

Το σχόλιο του Stan Wawrinka για το 13ο Roland Garros του Rafael Nadal και η άποψή του για το θέμα του GOAT. 

"Αυτό που κάνει στο Roland Garros (o Nadal) είναι πιθανότατα ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα που έχουν συμβεί στον αθλητισμό. Έχει κερδίσει 13 φορές το Γαλλικό Όπεν. Ο τρόπος που το κάνει είναι κάτι το εκπληκτικό. Είχα την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσω δυο φορές στο Γαλλικό Όπεν - και τις δυο με σκότωσε. Είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίζεις στο Παρίσι", είπε ο Wawrinka, ο οποίος βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη.

Σχετικά με τη συζήτηση του GOAT, o 35χρονος Ελβετός είπε: "Η σύγκριση των Big 3 πάντα θα είναι δύσκολη, εξαιτίας αυτών των απίστευτων αθλητών. Ειδικά όσο αγωνίζονται ακόμα, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε (ποιος είναι ο καλύτερος). Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Πιστεύω πως πρέπει να τους απολαύσουμε όσο παίζουν, κάνουν κάτι εκπληκτικό στο άθλημά μας γενικά και είναι κάτι που μ' αρέσει να το παρακολουθώ. Μ' αρέσει να τους βλέπω για όσο παίζουν ακόμα, το απολαμβάνω."

Ο Wawrinka κέρδισε το βράδυ της Τετάρτης τον Evgeny Donskoy με 6-1, 3-6, 6-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του St. Petersburg Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Denis Shapovalov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots