Η viral αγκαλιά του Djokovic με τον Nadal (vids)

 
Η viral αγκαλιά του Djokovic με τον Nadal (vids)
© Guliver Images
tn team Σάββατο, 25 Μαϊος 2024 - 19:32

O Novak Djokovic έφτασε σήμερα στο Roland Garros και πριν την πρώτη του προπόνηση στο Philippe Chatrier μοιράστηκε μια αγκαλιά με τον Rafael Nadal, που όπως ήταν φυσικό ξεσήκωσε τα social media!

Μετά το κοινό τους ταξίδι στην Αμερική λίγους μήνες πριν, Djokovic και Nadal "έσπασαν" για μια ακόμα φορά το ίντερνετ, με μια αγκαλιά που έκαναν στο κεντρικό court του Roland Garros.

Λίγο πριν την πρώτη του προπόνηση, ο Djokovic, ο οποίος έφτασε στο Παρίσι από τη Γενεύη όπου έπαιζε αυτή την εβδομάδα, συνάντησε τον "αιώνιο" αντίπαλό του και τον αγκάλιασε, σε μια πολύ όμορφη στιγμή. Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως ανάμεσά τους βρίσκονται 46 Grand Slams τίτλοι!

O Djokovic για την ιστορία προπονήθηκε σήμερα με τον "προστατευόμενό" του, Hamad Medjedovic, ενώ θα κάνει την πρεμιέρα του στο Roland Garros την Τρίτη, αντιμετωπίζοντας τον Pierre-Hugues Herbert.

O Nadal θα παίξει για 1η φορά στο τουρνουά τη Δευτέρα, στον πιο σπουδαίο αγώνα του πρώτου τριημέρου του Roland Garros, απέναντι στον Alexander Zverev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots