Αυτός θα είναι ο προπονητής του Djokovic στο Roland Garros

 
Αυτός θα είναι ο προπονητής του Djokovic στο Roland Garros
tn team Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 - 10:22

O Novak Djokovic εμφανίστηκε στον Παρίσι με έναν προσωρινό προπονητή, για τον οποίο μίλησε και στη συνέντευξη Τύπου του.

Ο Djokovic προπονείται στο Παρίσι μαζί με τον Boris Bosnjakovic και θα είναι μαζί του για όλο το Roland Garros. Όπως είπε και στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου, είναι και εκείνος ένας από τους συνεργάτες που έχει εδώ και πολλά χρόνια, όπως και οι υπόλοιποι προπονητές με τους οποίους δουλεύει περιστασιακά, από τότε που σταμάτησε τη συνεργασία του με τον Goran Ivanisevic.

"Από τότε που σταμάτησα να δουλεύω με τον Goran, ποτέ δεν μίλησα για κάποιον μόνιμο προπονητή. Είπα ότι θα ήταν εκεί ο Nenad (Zimonjic), που με βοηθάει ως φίλος και ως μέντορας. Ο Boris είναι μέλος της ομάδας μου, αναλύει τους αντιπάλους μου, τα ματς και το παιχνίδι μου", είπε ο Djokovic.

Και συνέχισε: "Συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια και είχε αρκετούς ρόλους. Επίσης ο Boris ήταν και υπεύθυνος προπονητής στο Novak Tennis Center. Θα είναι ο προπονητής μου στο Παρίσι, θα δουλεύει μαζί μου στην ανάλυση, την προετοιμασία και την τακτική."

Όπως σημείωσε, ο Djokovic συνεχίζει να μην ξέρει ακριβώς ποιο θα είναι το προπονητικό του πλάνο μετά το Roland Garros και διαβεβαίωσε πως δεν σκοπεύει να δουλέψει σε μόνιμη βάση με τον 40χρονο Σέρβο.

Ο Djokovic θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Roland Garros την Τρίτη, απέναντι στον Pierre-Hugues Herbert.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots