Nadal: "Ελπίζω να είμαι έτοιμος για τον Κύργιο" (vid)

 
Nadal: "Ελπίζω να είμαι έτοιμος για τον Κύργιο" (vid)
tn team Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 - 21:54

Ο Rafael Nadal είπε στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Wimbledon πως κάτι δεν πάει καλά στην κοιλιακή χώρα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην είναι σε θέση να παίξει στον ημιτελικό με τον Κύργιο.

"Γενικά το σώμα μου είναι καλά, αλλά βεβαίως στην κοιλιακή χώρα κάτι δεν πάει καλά, για να είμαι ειλικρινής. Έπρεπε να βρω τρόπο να σερβίρω διαφορετικά σήμερα, σε πολλά σημεία σκέφτηκα πως ίσως δεν κατάφερνα να ολοκληρώσω τον αγώνα, δεν ξέρω. Αυτό το γήπεδο, η ενέργεια, ήταν το κάτι άλλο, οπότε σας ευχαριστώ γι' αυτό!" είπε ο Nadal, αναφερόμενος στον τραυματισμό του και στο πως κατάφερε να συνεχίσει και τελικά να ανατρέψει αυτόν τον αγώνα.

Όταν ρωτήθηκε για τον ημιτελικό με τον Νικ Κύργιο, ο Nadal άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κατέβει καν στο παιχνίδι: "Πρώτα απ' όλα ελπίζω να είμαι έτοιμος γι' αυτό το παιχνίδι".

Στη συνέχεια είπε: "Φυσικά ο Νικ είναι εκπληκτικός παίκτης σε όλες τις επιφάνειες, ειδικά εδώ στο γρασίδι. Είχε μια εκπληκτική σεζόν στο γρασίδι. Για να μπορέσω να τον ανταγωνιστώ θα πρέπει να είμαι στο 100% μου, για να μπορέσω να δημιουργήσω ευκαιρίες και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots