Η συγκινητική αποχώρηση και η ευγένεια του Rafa (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © AELTC
tn team Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 - 21:57

O Rafael Nadal αποχώρησε από το All England Club και φρόντισε να τους χαιρετήσει όλους, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως πρόκειται για μια από τις πιο ευγενικές φυσιογνωμίες στο tour.

Με την απογοήτευση να είναι φανερή στο βλέμμα και χωρίς να γνωρίζει ότι τον τραβούν οι κάμερες, ο Rafael Nadal έδειξε για πολλοστή φορά την αυθεντική του ευγένεια, χαιρετώντας έναν-έναν το προσωπικό της διοργάνωσης και βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους, κατά την συγκινητική του αποχώρηση από το All England Club.

Θυμίζουμε πως χθες το απόγευμα ο 36χρονος Ισπανός έδωσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στο ιστορικότερο κλαμπ τένις του κόσμου, στην οποία ανακοίνωσε πως δεν θα κατεβεί στον ημιτελικό με τον Νικ Κύργιο, εξαιτίας του τραυματισμού του στους κοιλιακούς.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσει αποθεραπεία για τον Rafa, που όπως είπε είναι ένας τραυματισμός που λογικά θα έχει φύγει σε 3-4 εβδομάδες. Το επόμενο προγραμματισμένο του τουρνουά είναι το Masters στο Μόντρεαλ, το οποίο θα γίνει την εβδομάδα 8-14 Αυγούστου, ενώ ο μεγάλος στόχος του δεν είναι άλλος από το US Open (29 Αυγούστου - 11 Σεπτεμβρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots