WTA
Goffin: "O Medvedev είναι σα να παίζεις με τοίχο"

 
Goffin: "O Medvedev είναι σα να παίζεις με τοίχο"
Goffin: "O Medvedev είναι σα να παίζεις με τοίχο"
tennisnews team Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 9:49

Ο Daniil Medvedev ανέκαθεν έπαιζε καλό τένις, αλλά όταν αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση είναι ένας... τοίχος, όπως δήλωσε ο αντίπαλός του στον τελικό του Σινσινάτι, David Goffin.

O Goffin ξεπέρασε το "φράγμα" των ημιτελικών το Σάββατο, όταν προκρίθηκε στον πρώτο του τελικό σε διοργάνωση της σειράς Masters 1000, μετά από 5 απόπειρες σε ημιτελικούς. Στον χθεσινό τελικό ωστόσο βρήκε μπροστά του έναν πολύ σταθερό και πολύ φορμαρισμένο Medvedev, από τον οποίο ηττήθηκε με 7-6 (3), 6-4.

"Είναι πολύ συνεπής. Δεν αστοχεί. Είναι σα να παίζεις με έναν τοίχο. Παίζει cross-court και περιμένει την μπάλα. Ο ρυθμός του δεν είναι ούτε πολύ γρήγορος, ούτε πολύ αργός. Μετά, έρχονται βόμβες από το σερβίς του και δεν αστοχεί. Γι' αυτό όλοι δυσκολεύονται απέναντί του, είναι πολύ σταθερός και πλέον έχει και περισσότερη αυτοπεποίθηση", δήλωσε ο 28χρονος Βέλγος, που ήταν φιναλίστ στο ATP Finals το 2017.

Ο Medvedev είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έπαιζε για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες σχεδόν κάθε μέρα, αφού πριν το Σινσινάτι συμμετείχε στους τελικούς της Ουάσινγκτον και του Μόντρεαλ. Στον πρώτο ωστόσο ηττήθηκε από τον Νικ Κύργιο και στον δεύτερο από τον Rafael Nadal. 

"Λίγοι πόντοι έκαναν τη διαφορά. Είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση, περισσότερες νίκες πίσω του, αυτό έκανε τη διαφορά για μένα. Δε μετανιώνω για τίποτα, παρόλο που ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα", σχολίασε ο Goffin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots