WTA
Serena: "Έχω χάσει μερικά τρόπαια Grand Slam" (vid)

 
Serena: "Έχω χάσει μερικά τρόπαια Grand Slam" (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 - 16:58

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Serena Williams παραδέχτηκε πως δεν έχει συγκεντρωμένα όλα τα τρόπαια από τα Grand Slam που έχει κερδίσει, λέγοντας μάλιστα πως έχει χάσει και μερικά από αυτα!

"Δεν συνδέομαι συναισθηματικά με αντικείμενα. Ξέρω πως το πρώτο τρόπαιο από Slam που κέρδισα βρίσκεται στο σπίτι του πατέρα μου, γιατί όταν το κατέκτησα ήξερα πως θα ερχόντουσαν κι άλλα και του είπα να το κρατήσει. Ο προπονητής μου (σ.σ. Patrick Mouratoglou) έχει αρκετά απ' αυτά στη Γαλλία και υπάρχουν μερικά στο σπίτι μου. Αλλά πρέπει να ομολογήσω πως έχω χάσει και 2-3. Πριν από λίγα χρόνια είχα κάνει ένα πάρτι στο σπίτι μου και μάλλον κάποιος έφυγε από το σπίτι πιο χαρούμενος απ' όσο θα 'πρεπε!" είπε η Serena, η οποία εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης στο Late Show του Stephen Colbert.

Η 38χρονη Αμερικανίδα τενίστρια, κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, βρίσκεται στην Αδελαΐδα τις τελευταίες δυο εβδομάδες περίπου, όπου κάνει την υποχρεωτική καραντίνα για να μπορέσει να αγωνιστεί στο Australian Open.

"Είναι δύσκολο στην καραντίνα, ειδικά όταν είσαι μαζί με ένα κορίτσι τριών ετών. Προτιμώ όμως να είναι έτσι, γιατί μετά από 14 ημέρες καραντίνας θα έχουμε μια ζωή αντίστοιχη μ' αυτή που είχαμε πέρσι στις Ηνωμένες Πολιτείες, πριν δηλαδή την πανδημία. Εδώ στην Αυστραλία δεν έχουν κρούσματα στον ντόπιο πληθυσμό και το οφείλουν αυτό στα αυστηρά μέτρα που έχουν πάρει."

Τέλος, η Serena αναφέρθηκε και στην κόρη της, Olympia, με την οποία περνάει αρκετό χρόνο και στο court, δείχνοντας πως δεν είναι διόλου απίθανο να ακολουθήσει τον δρόμο που έχει χαράξει.

"Η Olympia είναι τελειομανής όταν βρίσκεται στο γήπεδο. Δεν σχεδιάζω για εκείνη ένα μέλλον που θα παίζει τένις, δεν είναι κάτι που θα της πρότεινα, γιατί γνωρίζω το άγχος, την πίεση και τη σκληρή δουλειά που έχει αυτή η δουλειά. Θα είναι όμως δική της επιλογή και αν την πάρει θα τη στηρίξω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots