WTA
Εκτός tour για απροσδιόριστο διάστημα η Svitolina

 
Elina Svitolina
Elina Svitolina © Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 - 20:19

Η Elina Svitolina ανακοίνωσε πως θα απουσιάσει από το tour τις επόμενες εβδομάδες, για ψυχολογικούς, αλλά και σωματικούς λόγους.

Όπως έγραψε και ανακοίνωσε μέσω των social media, η Svitolina αντιμετωπίζει τελευταία έναν τραυματισμό στην πλάτη της, ενώ και ψυχολογικά δεν είναι η καλύτερη περίοδος για εκείνη, με όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα της.

Ενημέρωσε πως θα χάσει το Billie Jean King Cup, αλλά και τα πρώτα τουρνουά της ευρωπαϊκής χωμάτινης σεζόν, χωρίς να κάνει σαφές το αν θα επιστρέψει για το Roland Garros.

Η ανακοίνωσή της:

"Ήταν πολύ δύσκολοι αυτοί οι δυο μήνες για μένα, όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και σωματικά. Για πολύ καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με την πλάτη μου. Ο πόνος δεν με άφηνε να προετοιμαστώ κατάλληλα για τα τουρνουά. Στο μεταξύ, παρατηρώντας με αφόρητο πόνο στην καρδιά μου τι συμβαίνει στην πατρίδα μου, Ουκρανία, και με πόση γενναιότητα και θάρρος ο λαός της Ουκρανίας υπερασπίζεται τη χώρα μας, πήρα τεράστια ώθηση για να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο γήπεδο.

Τώρα το σώμα μου δεν αντέχει άλλο και πρέπει να ξεκουραστώ. Γι' αυτό με λύπη ανακοινώνω πως θα χάσω το Fed Cup και μερικά από τα αγαπημένα μου τουρνουά στην Ευρώπη. Αλλά είμαι σίγουρη πως θα σας δω σύντομα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots