WTA
Εκτός τελικού στο Iasi η Παπαμιχαήλ

 
Εκτός τελικού στο Iasi η Παπαμιχαήλ
tn team Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 - 19:54

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ολοκλήρωσε στα ημιτελικά του διπλού την πολύ καλή της πορεία στο 125άρι τουρνουά της WTA στο Iasi της Ρουμανίας.

Η Παπαμιχαήλ και η Andrea Lazaro Garcia έμειναν εκτός τελικού στο Iasi Open της Ρουμανίας, καθώς ηττήθηκαν σήμερα στα ημιτελικά από τη Ρωσίδα Darya Astakhova και τη Ρουμάνα Andreea Rosca με 6-4, 6-0.

Το 1ο σετ ήταν πολύ κλειστό, αλλά οι Astakhova και Rosca έκαναν το break στο 5ο game και πέρασαν μπροστά με 3-2. Στο 8ο game η Παπαμιχαήλ και η Ισπανίδα συμπαίκτριά της είχαν break point αλλά δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν κι έτσι Astakhova και Rosca έκλεισαν το 1ο σετ στο 10ο game με 6-4.

Στο 2ο σετ Astakhova και Rosca κέρδισαν όλους τους κρίσιμους πόντους και έκαναν τρια break στη σειρά, για να φτάσουν σ' αυτό το bagel. Το 6-0 αδικεί τις Παπαμιχαήλ και Lazaro Garcia, που είχαν προηγηθεί με 40-15 στο 1ο και στο 5ο game, ενώ είχαν και ένα break point στο 2ο game, αλλά σε όλα τα κομβικά σημεία Astakhova και Rosca είχαν την ουσία.

Στον τελικό του Iasi Open, τουρνουά της WTA 125 κατηγορίας, Astakhova και Rosca θα αντιμετωπίσουν τις Ουγγαρέζες Reka Luca Jani και Panna Udvardy.

Θυμίζουμε πως η Udvardy ήταν εκείνη που κέρδισε την Παπαμιχαήλ στα μονά, σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι στον 1ο γύρο με 6-3, 7-5. Η Ουγγαρέζα, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.93 στον κόσμο, κέρδισε σήμερα τη Maja Chwalinska με 6-3, 7-6 (2) και προκρίθηκε και στον τελικό του μονού, όπου θα συναντήσει την Ana Bogdan.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots