WTA
Προκρίθηκε η Swiatek, εκτός η Badosa (vids)

 
Προκρίθηκε η Swiatek, εκτός η Badosa (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 8:17

H Iga Swiatek επέστρεψε στις νίκες και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Σινσινάτι. Στις "16" μπήκαν και οι Emma Raducanu και Aryna Sabalenka, ενώ εκτός έμεινε η Paula Badosa, που έχασε τα 12 από τα 14 τελευταία games του αγώνα της με την Ajla Tomljanovic!

Μετά το στραβοπάτημα στο Τορόντο, όπου ηττήθηκε από την Beatriz Haddad Maia στον 3ο γύρο, η Iga Swiatek επέστρεψε στις νίκες και επικράτησε της Sloane Stephens με 6-4, 7-5, για να μπει στον 3ο γύρο του Western & Southern Open στο Σινσινάτι.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Madison Keys, που έκανε επίσης έναν πολύ καλό αγώνα και απέκλεισε τη Νο.16 του ταμπλό, Jelena Ostapenko, με 6-4, 7-5.

Εκτός 16άδας έμεινε η Paula Badosa, Νο.3 στο ταμπλό, που προηγήθηκε με σετ απέναντι στην Ajla Tomljanovic, αλλά η Αυστραλή έκανε δυο εκπληκτικά σετ στη συνέχεια και πήρε τη νίκη με 6-7 (3), 6-0, 6-2.

Η Tomljanovic πέτυχε την καλύτερη νίκη της βάσει κατάταξης από το 2014 και στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Veronika Kudermetova, που πέρασε με walkover την πρωταθλήτρια του Τορόντο, Simona Halep, εξαιτίας τραυματισμού στο δεξί της πόδι.

Εκτός έμεινε και η Garbine Muguruza, που κέρδισε μόνο 4 games από την Elena Rybakina (3-6, 1-6). Η Rybakina θα παίξει στον επόμενο γύρο με την Alison Riske, που ξεπέρασε με walkover το εμπόδιο της Marie Bouzkova.

Σκούρα τα βρήκε και η Ons Jabeur, που κατάφερε ωστόσο στο τέλος να πάρει τη νίκη επί της Catherine McNally 6-3, 4-6, 7-6 (7), σώζοντας και 3 match points στο 3ο σετ. Η Jabeur θα παίξει στη συνέχεια με την Petra Kvitova, που απέκλεισε τη Sorana Cirstea με 6-2, 6-3.

Η Emma Raducanu θύμισε κάτι από το περσινό US Open και συνέτριψε τη Victoria Azarenka με 6-0, 6-2. Επόμενη αντίπαλη για τη 19χρονη Βρετανίδα η Jessica Pegula, που κέρδισε τη Marta Kostyuk με 6-7 (5), 6-1, 6-2.

Τέλος, η Aryna Sabalenka ξεπέρασε το εμπόδιο της Anna Kalinskaya που εγκατέλειψε ενώ ήταν πίσω με 6-3, 4-1 και θα παίξει στον 3ο γύρο με τη Shelby Rogers, που πέρασε χωρίς αγώνα την τραυματισμένη Amanda Anisimova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots