WTA
Sabalenka: "Νιώθω το μίσος κάποιων ανθρώπων"

 
Aryna Sabalenka
Aryna Sabalenka © Jimmie48/WTA
tn team Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 - 13:41

Η Aryna Sabalenka αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στον πόλεμο και το αμήχανο κλίμα που έχει δημιουργήσει στα αποσυτήρια, λέγοντας πως δέχεται πολλά εχθρικά βλέμματα και μίσος.

Η Sabalenka είχε μιλήσει ξανά τον προηγούμενο μήνα για το μίσος που δέχεται στα αποδυτήρια και τις έντονες συζητήσεις που έκανε με τα μέλη των ομάδων κάποιων παικτριών, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είχε καμία συζήτηση με άλλη παίκτρια.

Στη χθεσινή της συνέντευξη στην Στουτγκάρδη, η Λευκορωσίδα τενίστρια ρωτήθηκε ξανά γι' αυτό, λέγοντας ξανά πως αν μπορούσε να σταματήσει τον πόλεμο θα το έκανε και πως δεν είναι δικό της φταίξιμο όλο αυτό.

"Νιώθω πολλά περίεργα βλέμματα γύρω μου και πιθανότατα μίσος από κάποιους ανθρώπους. Δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο να νιώθεις ότι σε μισούν, ουσιαστικά για το τίτοτα. Έτσι είναι όμως. Αν μπορούσα να σταματήσω τον πόλεμο θα το έκανα, δυστυχώς όμως δεν είναι στον έλεγχό μου."

Η Sabalenka θα ξεκινήσει σήμερα την προσπάθειά της στο Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγκάρδης, έχοντας μια πολύ δύσκολη πρεμιέρα με την Barbora Krejcikova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots