WTA
Αύριο θα συνεχιστεί το Sabalenka-Rybakina (vid)

 
Aryna Sabalenka
Aryna Sabalenka © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 - 6:38

Σε ένα διάστημα 4 ωρών, Aryna Sabalenka και Elena Rybakina κατάφεραν να παίξουν λιγότερο από 1,5 ώρα τένις, αφού η βροχή τις σταματούσε συνεχώς. Το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά στο 2ο σετ και θα ολοκληρωθεί αύριο.

Η Sabalenka και η Rybakina μπήκαν στο court για την πολύ κρίσιμη αναμέτρησή τους, αφού η νικήτρια του αγώνα θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του WTA Finals (το πρώτο το έχει πάρει η Jessica Pegula).

Ωστόσο, ο καιρός χάλασε τα σχέδια και των δυο, αφού δεν ήταν μια καλή μέρα στο Κανκούν. Η βροχή μια ξεκινούσε, μια σταματούσε, το παιχνίδι διακόπηκε πολλές φορές και γενικά οι συνθήκες με τον πολύ δυνατό άνεμο δυσκόλευαν πολύ και τις δυο αθλήτριες, που όπως ήταν φυσικό αδυνατούσαν να βρουν καλό ρυθμό.

Τελικά, λίγο πριν τα μεσάνυκτα (τοπική ώρα), αποφασίστηκε από τους διοργανωτές η οριστική διακοπή του αγώνα και η συνέχισή του στο πρόγραμμα της Παρασκευής, στις 22:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας (Novasports6HD).

Σε ένα 4ωρο περίπου, παίχτηκαν 82 λεπτά τένις, με την Sabalenka να κερδίζει το 1ο σετ με 6-2 και την Rybakina να προηγείται με 5-3 στο 2ο. Όταν συνεχιστεί το ματς, η Καζάκα θα σερβίρει για την κατάκτηση του 2ου σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots