WTA
Αποσύρθηκε από το Ντουμπάι η Jabeur

 
Αποσύρθηκε από το Ντουμπάι η Jabeur
© Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 - 8:45

H Ons Jabeur απέσυρε τη συμμετοχή της από το 1000άρι του Ντουμπάι, εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο.

Η Jabeur είχε ενοχλήσεις στο δεξί της γόνατο και αυτό την υποχρέωσε να αποσύρει τη συμμετοχή της από το 2ο 1000άρι της σεζόν της WTA, που γίνεται στο Ντουμπάι αυτή την εβδομάδα.

"Το γόνατό μου δεν κρατάει, είναι αδύνατο να παίξω με αυτόν τον πόνο και το να μην είμαι στα καλύτερά μου όταν είμαι στο court είναι πολύ απογοητευτικό. Μετά από συμβουλές των γιατρών, αποφάσισα να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το ντουμπάι και να κάνω περισσότερες θεραπείες. Ανυπομονώ να επιστρέψω για το US swing", είπε η Jabeur, η οποία δεν ήταν στο 100% της ούτε στην Ντόχα την περασμένη εβδομάδα, έπαιξε όμως και ηττήθηκε στην πρεμιέρα της από τη Lesia Tsurenko (3-6, 2-6).

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η 2η διαδοχική χρονιά που η Jabeur υποφέρει από τραυματισμό στα μέσα της σεζόν στη Μέση Ανατολή, αφού πέρσι είχε αναγκαστεί να χάσει λόγω τραυματισμού και τα 3 τουρνουά αυτής της περιόδου, σε Άμπου Ντάμπι, Ντόχα και Ντουμπάι.

Τη θέση της Jabeur στο κυρίως ταμπλό πήρε η Cristina Bucsa, που σημαίνει πως προκρίθηκε απευθείας στον 2ο γύρο, όπου θα παίξει με την Anna Kalinskaya.

Τις συμμετοχές τους από το Ντουμπάι απέσυραν και οι Ουκρανές Marta Kostyuk και Lesia Tsurenko, η πρώτη λόγω ασθένειας και η δεύτερη εξαιτίας τραυματισμού στον αγκώνα.

Την Kostyuk θα αντικαταστήσει ως lucky loser η Lucia Bronzetti, που θα παίξει με την Daria Kasatkina στον 1ο γύρο, ενώ την Tsurenko αντικατέστησε ήδη η Elisabetta Cocciaretto, η οποία μπήκε ως lucky loser στο κυρίως ταμπλό, απέκλεισε την Elise Mertens με 1-6, 6-3, 7-6 (3) και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την Coco Gauff.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots