Άδοξο φινάλε σε ένα σπουδαίο τουρνουά για την Εθνική κοριτσιών U12

 
Άδοξο φινάλε σε ένα σπουδαίο τουρνουά για την Εθνική κοριτσιών U12
tn team Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 - 22:54

Η Εθνική μας ομάδα στα κορίτσια U12 είχε μια φανταστική παρουσία αυτή την εβδομάδα στη Λεμεσό, αλλά δεν μπόρεσε σήμερα να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε ένα άδοξο φινάλε, μετά και τον τραυματισμό της Ραφαέλας Καναβαράκη.

Η ελληνική ομάδα, που ταξίδεψε στη Λεμεσό με αρχηγό αποστολής τον Δημήτρη Μίζιο, ηττήθηκε σήμερα από τη Ρουμανία με 3-0, στον αγώνα νοκ άουτ που έδινε το ένα από τα δυο εισιτήρια για πρόκριση στην τελική φάση του Tennis Europe Nations Challenge.

Δυστυχώς ήταν ένας αγώνας που δεν έγινε επί ίσοις όροις, μετά και τον τραυματισμό της Ραφαέλας Καναβαράκη από χθες, στον αγώνα με την Κύπρο.

Στο πρώτο ματς της σημερινής ημέρας, η Αναστασία Χριστοφορίδου γνώρισε την ήττα από την Giulia Safina Popa, με 0-6, 1-6.

Στον δεύτερο αγώνα, ανάμεσα στις κορυφαίες της κάθε χώρας, η Ραφαέλα θα αντιμετώπιζε τη Maia Ilinca Burcescu. Η Ραφαέλα είχε ενοχλήσεις από χθες στο τελευταίο game του αγώνα της στον αριστερό πλάγιο κοιλιακό, όταν σέρβιρε. Έκανε παγιοθεραπεία όλη τη μέρα και βελονισμό δυο ώρες πριν από τον αγώνα, ενώ πήρε και ισχυρά αντιφλεγμονώδη το πρωί, αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά από μόλις δυο games (έχανε με 0-2), είχε έντονο πόνο και εγκατέλειψε.

Το άδοξο φινάλε της ημέρας, γράφτηκε με το άνευ βαθμολογικής σημασίας διπλό, στο οποίο οι Ρουμάνες Burcescu και Andreea Olariu επικράτησαν της Αναστασίας Χριστοφορίδου και της Βάσιας Μιχαλοπούλου με 6-3, 6-1.

Θυμίζουμε πως τα κορίτσια μας προκρίθηκαν στις "4" καλύτερες ομάδες του προκριματικού τουρνουά, καθώς κέρδισαν τη Βουλγαρία με 2-1 και την Κύπρο με 3-0, παίρνοντας τη 2η θέση στον 1ο όμιλο. Την 1η θέση είχε πάρει η Γαλλία, που είχε κερδίσει την Ελλάδα με 3-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots