Νίκη και 5η θέση για τα κορίτσια U12 στην Κωνσταντινούπολη

 
Νίκη και 5η θέση για τα κορίτσια U12 στην Κωνσταντινούπολη
tn team Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 - 6:27

Με νίκη έκλεισαν την προσπάθειά τους στην Κωνσταντινούπολη τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας στα 12άρια, που πήρε την 5η θέση στο προκριματικό τουρνουά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Summer Cups.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε της Φινλανδίας με 3-0 στον αγώνα για τις θέσεις 5-6 του τουρνουά, ολοκληρώνοντας με θετικό τρόπο την εβδομάδα.

Δεν έχασαν κανένα σετ στο τελευταίο tie του τουρνουά τα κορίτσια μας, με τη Μαρία Καζολέα να κερδίζει τη Vanessa Lagerloef με 6-1, 6-4.

Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Βολονάκη "σφράγισε" την ελληνική νίκη, επικρατώντας της Sonia Sirenius με 6-1, 6-2.

Στο διπλό, η Καζολέα και η Διόνη Κουκούλη κέρδισαν τις Lagerloef και Metsaranta με 6-4, 6-4, για να κάνουν το 3-0 για την Ελλάδα.

Η Ελλάδα κατέλαβε την 5η θέση από τις 8 ομάδες που συμμετείχαν στο προκριματικό τουρνουά της Ζώνης Δ' του European Summer Cups U12 κοριτσιών.

Πρώτα είχε πάρει την 3η θέση στον 2ο όμιλο του τουρνουά, κερδίζοντας τη Λετονία με 3-0 και χάνοντας στις λεπτομέρειες από τη Σλοβακία και την Ελβετία με 2-1.

Την πρόκριση για την τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος απ' αυτό το τουρνουά πήραν η Σλοβακία και η Μεγάλη Βρετανία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots