ATP
O αγώνας του Federer με τον Zverev θα "σπάσει" κάθε ρεκόρ

 
O αγώνας του Federer με τον Zverev θα "σπάσει" κάθε ρεκόρ
O αγώνας του Federer με τον Zverev θα "σπάσει" κάθε ρεκόρ
tennisnews team Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 - 13:32

Περισσότεροι από 40.000 θεατές, θα παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του Roger Federer με τον Alexander Zverev στην Πόλη του Μεξικού απόψε!

Μετά το ATP Finals, Roger Federer και Alexander Zverev πραγματοποιούν μια λατινοαμερικάνικη περιοδεία, δίνοντας 5 αγώνες σε 5 διαφορετικές πόλεις. Ο Federer κέρδισε τον πρώτο στο Σαντιάγκο, ενώ ο Zverev τον δεύτερο στο Μπουένος Άιρες.

Ο χθεσινός αγώνας τους στην Μπογκοτά ακυρώθηκε και σειρά έχει η Πόλη του Μεξικού, όπου θα αναμετρηθούν απόψε, σε ένα γήπεδο που χωράει τουλάχιστον 43.000 θεατές!

Η μετατροπή του σταδίου Plaza de Toros Mexico έχει ολοκληρωθεί και είναι εντυπωσιακή όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περισσότερα από 40.000 εισιτήρια έχουν ήδη πωληθεί. Ως εκ τούτου, ο αποψινός αγώνας θα σπάσει κάθε ρεκόρ στη σύγχρονη ιστορία του αθλήματος. 

Ένα ρεκόρ που αναμένεται να "σπάσει", ξανά σε αγώνα επίδειξης του Federer, που θα δώσει με τον Rafael Nadal τον Φεβρουάριο του 2020 στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Εκεί, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, υπολογίζονται να δουν το παιχνίδι 50.000 θεατές!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots