ATP
Nadal: "Ο Καναδάς θα είναι ανίκητος τα επόμενα χρόνια"

 
Nadal: "Ο Καναδάς θα είναι ανίκητος τα επόμενα χρόνια"
Nadal: "Ο Καναδάς θα είναι ανίκητος τα επόμενα χρόνια"
tennisnews team Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 - 15:49

Ο Rafael Nadal αναγνώρισε την αξία των αντιπάλων του μετά τη νίκη του στο Davis Cup της Μαδρίτης, επισημαίνοντας πως ο Καναδάς είναι μια νέα ομάδα, που στο μέλλον θα είναι πιθανότατα η δυνατότερη του κόσμου. 

"Η ομάδα του Καναδά είναι εκπληκτική. Ήταν εκπληκτικοί σήμερα και σίγουρα θα είναι μια από τις δυνατότερες ομάδες, σχεδόν ανίκητη, τα επόμενα χρόνια. Έχουν πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις επιφάνειες", δήλωσε ο Nadal, o oποίος κέρδισε στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά τον Denis Shapovalov με 6-3, 7-6 (7).

"Ο Denis είναι ξεχωριστός παίκτης. Έχει πολλά πράγματα που μπορεί να βελτιώσει ακόμα, αλλά το ζήτημα αν το έχει και αν μπορεί, και έχει δείξει ότι το έχει."

Ο 33χρονος Ισπανός, ο οποίος θα τερματίσει για 5η φορά στην καριέρα του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης μια χρονιά, κατάφερε αυτή την εβδομάδα να βοηθήσει τα μέγιστα την Ισπανία να επιστρέψει στον "θρόνο" του Davis Cup, μετά από 8 χρόνια.

Ήταν ο 5ος τίτλος για τον Nadal στο Davis Cup, όπου η Ισπανία συνολικά έχει στεφθεί πρωταθλήτρια 6 φορές. Επίσης, ο Rafa έφτασε τις 28 διαδοχικές νίκες στα μονά στο Davis Cup και τις 32 διαδοχικές νίκες σε μονά και διπλά!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots