ATP
Federer: "Δε θα σταματήσω ποτέ!" (vid)

 
Federer: "Δε θα σταματήσω ποτέ!" (vid)
Federer: "Δε θα σταματήσω ποτέ!" (vid)
tennisnews team Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 - 11:06

Ο Roger Federer έχει κουραστεί να ακούει την ίδια ερώτηση, εδώ και αρκετά χρόνια. Χαριτολογώντας, ο 38χρονος Ελβετός έδωσε την καλύτερη απάντηση, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Η πρόσφατη ανακοίνωση της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής αθλητικών υποδημάτων "On", έφερε ξανά το γνωστό ερώτημα στο προσκήνιο, για το αν το τέλος της καριέρας του Federer πλησιάζει και αν ήταν μια κίνηση που αφορά το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του Ελβετού. 

Ο Federer μίλησε για τη νέα συνεργασία του στο Today: "Είχα επενδύσει στην εταιρεία και πλέον είμαι και συνεργάτης τους. Είναι πολύ φιλικοί, είχα την ευκαιρία να τους γνωρίσω. Εδώ και κάποια χρόνια ήμασταν σε συζητήσεις για το τι μπορούσαμε να κάνουμε μαζί. Είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο και είναι καλό το timing. Λατρεύω τη μόδα όπως ξέρετε και αγαπώ τα παπούτσια τους."

Ο Ελβετός μαέστρος κλήθηκε και να απαντήσει στο κλισέ ερώτημα για το αν σχετίζεται αυτή η είδηση με το τέλος της καριέρας του, που πλησιάζει. Είναι μια ερώτηση που ακούει εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, με την απάντηση να παραμένει ίδια μέχρι και σήμερα - ότι είναι κάτι που δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, και φυσικά χαριτολογώντας, είχε μια διαφορετική και πιο ωραία απάντηση: "Με ρωτάνε όλη την εβδομάδα πότε θα συμβεί, αλλά η On δεν έχει να κάνει με αυτό και με θέλει ενεργό για όσο περισσότερο γίνεται. Αυτός είναι και ο στόχος μου. Είναι λογικό ο κόσμος να θέλει να μάθει πως θα είναι η έξοδός μου από το επαγγελματικό τένις, αλλά δεν έχουμε τέτοια υπόθεση. Δε θα σταματήσω ποτέ!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots