ATP
Nadal: 5.000 βαθμοί από το Τορόντο στο Παρίσι

 
Nadal: 5.000 βαθμοί από το Τορόντο στο Παρίσι
Nadal: 5.000 βαθμοί από το Τορόντο στο Παρίσι
tennisnews team Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 - 6:18

Έτσι όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα στο tour της ΑΤΡ, ο Rafael Nadal θα έχει να υπερασπιστεί 5.000 βαθμούς μέσα σε διάστημα μικρότερο των δυο μηνών, από το Rogers Cup έως και το Roland Garros!

Σίγουρα ο Rafael Nadal είναι από τους τελευταίους ανθρώπους που θα ήθελαν να ακυρωθεί το Roland Garros, ωστόσο ούτε η ημερομηνίες στις οποίες μεταφέρθηκε, δείχνουν τόσο εξυπηρετικές. Θυμίζουμε πως το Grand Slam του Παρισιού ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα πως σκοπεύει να διοργανώσει το τουρνουά από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου. 

Αυτό σημαίνει πως θα έχει μόνο μια εβδομάδα απόσταση από το US Open (31 Αυγούστου - 13 Σεπτεμβρίου). Αυτά είναι και τα δυο Grand Slam που κατέκτησε το 2020 ο Nadal, με αποτέλεσμα να έχει 4.000 βαθμούς να υπερασπιστεί μέσα σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα, από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι.

Επιπλέον, μέσα σε διάστημα δυο μηνών θα πρέπει να υπερασπιστεί 5.000 βαθμούς, καθώς λίγο πριν το US Open θα γίνει το Rogers Cup στο Τορόντο (10-16 Αυγούστου), όπου επίσης ήταν νικητής το 2020!

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots