ATP
Dimitrov: "Οι Ολυμπιακοί δεν είναι στα σχέδιά μου"

 
Dimitrov: "Οι Ολυμπιακοί δεν είναι στα σχέδιά μου"
Dimitrov: "Οι Ολυμπιακοί δεν είναι στα σχέδιά μου"
tennisnews team Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 - 6:13

Σε αντίθεση με τους περισσότερους παίκτες, ο Grigor Dimitrov δεν έχει στους στόχους του τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως δείχνει και η απόφασή του να δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά World Team Tennis αυτό το καλοκαίρι.

Ο Dimitrov υπέγραψε συμβόλαιο με τους Orange County Breakers και αν όλα πάνε καλά με την κρίση του COVID-19, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο World Team Tennis το φετινό καλοκαίρι, στις 28 Ιουλίου, 2020. Το τουρνουά θα λάβει χώρα στο Newport Beach της Καλιφόρνιας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια ομάδα θα βρίσκεται και η Maria Sharapova, που παλιότερα υπήρξε σύντροφος του Dimitrov. Η "Masha" είχε επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της στο τουρνουά τον περασμένο Δεκέμβριο: "Είμαι ενθουσιασμένη που θα εκπροσωπήσω τους Breakers ξανά. Το World Team Tennis είναι πάντα μια δυνατή διοργάνωση και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε ένα ομαδικό τουρνουά ξανά."

Η απόφαση του Dimitrov να αγωνιστεί στο World Team Tennis δείχνει και την πρόθεσή του να μην αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που έχει δηλώσει και στο παρελθόν: "Δεν έχω παίξει στο Davis Cup, οπότε αυτή τη στιγμή οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν βρίσκονται στα σχέδιά μου."

Φυσικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες μπορεί και να μη γίνουν τις προβλεπόμενες ημερομηνίες, που συμπίπτουν με το World Team Tennis. Η κρίση που έχει φέρει σε όλο τον πλανήτη η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό και την Ιαπωνία, που πάντως ακόμα ευελπιστεί πως θα μπορέσει να φιλοξενήσει εγκαίρως τους Αγώνες του Τόκιο, δηλαδή από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου (το τουρνουά του τένις των Ολυμπιακών Αγώνων είναι προγραμματισμένο για την περίοδο 25 Αυγούστου - 2 Αυγούστου).

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots