ATP
Το νέο μήνυμα του Rafa για τον κορωνοϊό (vid)

 
Το νέο μήνυμα του Rafa για τον κορωνοϊό (vid)
Το νέο μήνυμα του Rafa για τον κορωνοϊό (vid)
tennisnews team Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 - 16:37

Με ένα νέο βίντεο στα social media, o Rafael Nadal είπε μερικά λόγια για τον κορωνοϊό, ενθάρρυνε τους συμπατριώτες του να συνεχίσουν τον αγώνα και να μείνουν στο σπίτι, ενώ ευχαρίστησε όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή άμυνας.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Rafa:

"Η κατάσταση είναι δυσβάχταχτη και πιστεύω πως όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε από τα σπίτια μας. Ήθελα απλά να στείλω ένα μήνυμα, να ευχαριστήσω τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους υπαλλήλους υγείας που μας προστατεύουν, όλες τις δυνάμεις φρούρησης, τους αστυνομικούς, τους στρατιώτες, όλους εκείνους που μας κάνουν να νιώθουμε πιο ασφαλείς. Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή άμυνας και είναι εκείνοι που ρισκάρουν περισσότερο, είναι οι ήρωές μας. Ήθελα απλά να εκφράσω τον θαυμασμό και τον σεβασμό μου σε όλους εσάς, σας ευχαριστώ πολύ.

Επίσης, θα ήθελα να στείλω την αγάπη μου σε όλες τις οικογένειες που υποφέρουν, τους αρρώστους και εκείνους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα εξαιτίας της ασθένειας. Σας στέλνω την αγάπη μου, είναι δύσκολο να πω οτιδήποτε σ' αυτή την δύσκολη εποχή, μπορώ μόνο να εκφράσω τη λύπη μου. Ελπίζω πως θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη εποχή όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τέλος, υπάρχουν και θετικές πλευρές αυτής της δύσκολης εποχής. Είμαστε ενωμένοι, πολλές οργανώσεις συμβάλλουν σε αυτό και όλοι οι πολίτες είναι ενωμένοι, μέρα με τη μέρα συμβιβάζονται με τα νέα μέτρα που προτείνονται. Μένουμε στο σπίτι, κάνουμε αυτό που πρέπει για να τελειώσει αυτή η πανδημία όσο γίνεται πιο γρήγορα. Σας ευχαριστώ, τα λέμε σύντομα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots