ATP
Κύργιος σε Coric: "Είσαι βαρετός και δεν προσφέρεις απολύτως τίποτα στο τένις"

 
Κύργιος σε Coric: "Είσαι βαρετός και δεν προσφέρεις απολύτως τίποτα στο τένις"
Κύργιος σε Coric: "Είσαι βαρετός και δεν προσφέρεις απολύτως τίποτα στο τένις"
tennisnews team Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 - 6:47

Η κόντρα του Borna Coric με τον Νικ Κύργιο μέσα από το Twitter συνεχίζεται! Μετά τα τελευταία σχόλια του Κύργιου ο Coric ζήτησε τα ρέστα από τον Ελληνοαυστραλό, που αποκάλεσε το παιχνίδι, αλλά και την προσωπικότητα του Κροάτη βαρετά!

Από τότε που ακυρώθηκε το Adria Tour λόγω του ξεσπάσματος του κορωνοϊού στο τουρνουά, ο Κύργιος υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές του Novak Djokovic και των υπολοίπων που συμμετείχαν στο τουρνουά, εξαιτίας των εικόνων που έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα από τα social media.

Πρόσφατα ο Coric έκανε ένα σχόλιο για όλα όσα έχει γράψει και πει δημόσια ο Ελληνοαυστραλός, τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρουν και πως είναι περίεργο που τα λόγια αυτά έρχονται από κάποιον σαν τον Κύργιο. Ο Νικ απάντησε και πάλι, μέσα από το Twitter, με διπλό σχόλιο. Πρώτα προσέβαλλε τον Κροάτη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το πνευματικό του επίπεδο είναι ίδιο με ενός ντόνατ και αργότερα χρησιμοποίησε μια άλλη πρόσφατη συνέντευξη από τον Grigor Dimitrov, που είπε πως πέρασε δύσκολες στιγμές όσο περνούσε τον ιό.

Μερικές ώρες αργότερα, οι δυο τους αντάλλαξαν νέα σχόλια, αυτή τη φορά αμφότεροι μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Twitter.

"Σοβαρά Νικ; Μας κάνεις κήρυγμα εσύ, για τις συμπεριφορές μας; Βαριέσαι τόσο πολύ ή μήπως έχεις πιει πάρα πολύ;" έγραψε ο Coric, με τον Κύργιο να απαντά εξίσου επιθετικά στον Κροάτη.

"Πάμε πάλι. Αστειεύεσαι για το θέμα μιας παγκόσμιας πανδημίας. Αυτό δείχνει τα επίπεδα ωριμότητάς σου. Θα χαρώ να σε δω ξανά από κοντά, να δω αν έχει μεγαλώσει το φυστίκι που έχεις για εγκέφαλο. Όμως ναι, βαρέθηκα γιατί έβλεπα το βαρετό τένις και τη βαρετή προσωπικότητά σου, που δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στο άθλημα", ήταν τα βαριά λόγια του 25χρονου Ελληνοαυστραλού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots