ATP
Νέα βράβευση για τον Nadal (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal Φωτογραφία: Rafa Nadal Academy
tennisnews team Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 - 11:16

Συνεχίζει να πλουτίζει την τροπαιοθήκη του στην φετινή off-season o Rafael Nadal, που κέρδισε ακόμα ένα βραβείο από το περιοδικό El Desmarque.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, παρέλαβε αυτή την εβδομάδα το βραβείο DEX Legend Award, γνωστό και ως "Premio Leyenda", από το περιοδικό El DesMarque, που στην ουσία τον καθιστά θρύλο και τον επιβραβεύει για τη συνολική προσφορά του στον αθλητισμό.

Τα DEX Awards είναι ένας ετήσιος θεσμός, που βραβεύει πολύ μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, για επιτεύγματα εντός και εκτός τερέν.

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα ο Nadal κέρδισε και το βραβείο "Stefan Edberg Sportsmanship Award" της ATP, ενώ πριν λίγες εβδομάδες τιμήθηκε με την ύψιστη διάκριση της Κοινότητας της Μαδρίτης, "Orden del Dos de Mayo".

"Θέλω να ευχαριστήσω το El Desmarque για με επέλεξε. Προσπαθώ όλη μου τη ζωή να μεταδώσω τις σωστές αρχές, αυτές που προσπάθησαν να μου διδάξουν, οπότε ελπίζω αυτές οι αρχές να βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους να μεγαλώσουν με τον καταλληλότερο τρόπο", είπε ο Nadal, που βιντεοσκόπησε την ομιλία του στο μουσείο του στη Μαγιόρκα.

"Στην ακαδημία προσπαθούμε να εντάξουμε τις κατάλληλες αξίες για την προσωπική και την επαγγελματική ανάπτυξη των παιδιών που έχουν αβέβαιο μέλλον. Επίσης, από τότε που ανοίξαμε την ακαδημία, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εκτός απ' το να βοηθάμε τα παιδιά να αναπτύξουν το ταλέντο τους στο τένις, είναι όταν φεύγουν να είναι επαρκώς προετοιμασμένα και εκπαιδευμένα για το μέλλον."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots