ATP
Κύργιος: "Κάθε τουρνουά μπορεί να είναι το τελευταίο μου"

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος © ATP Tour
tn team Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 - 17:35

Αινιγματικός ήταν ο Νικ Κύργιος στην τελευταία του συνέντευξη, αφήνοντας υπόνοιες πως το τέλος της καριέρας του μπορεί να είναι πολύ κοντά.

"Νιώθω την ενέργεια αυτή, δεν ξέρω... Σε κάθε τουρνουά που αγωνίζομαι νιώθω ότι μπορεί να είναι η τελευταία φορά που πηγαίνω σ' αυτό. Νιώθω περίεργα για την καριέρα μου αυτή τη στιγμή", είπε ο Κύργιος, ο οποίος βρέθηκε στην Ατλάντα την περασμένη εβδομάδα.

"Δεν παίρνω κανένα τουρνουά για δεδομένο. Δεν παίρνω κανέναν αγώνα για δεδομένο πλέον. Κάθε φορά που βρίσκομαι σε ένα τουρνουά, σε ένα ξεχωριστό τουρνουά όπως αυτό, δεν θεωρώ καμιά μέρα δεδομένη. Μου αρέσει να βρίσκομαι στα τουρνουά και προσπαθώ να το απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ. Το να βρίσκομαι στα γήπεδα, στις προπονήσεις, να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο, δεν τα θεωρώ δεδομένα αυτά."

Στην εποχή της πανδημίας, ο Κύργιος επέλεξε να μην ταξιδέψει πολύ εκτός Αυστραλίας. Έπαιξε μετά από σχεδόν ένα χρόνο αποχής στα τουρνουά της Αυστραλίας στις αρχές της χρονιάς και είχε καλές εμφανίσεις. Το ίδιο και στo Wimbledon, όπου αγωνίστηκε μετά από άλλους 4 μήνες απουσίας. Στις Ηνωμένες Πολιτείες έκανε μόλις το δεύτερο ταξίδι του εκτός Αυστραλίας τον τελευταίο 1,5 χρόνο, για να ακολουθήσει την αμερικανική hard court season.

"Είναι καλό που είμαι πίσω προφανώς, ειδικά σ' αυτά τα τουρνουά που με κάνουν να νιώθω άνετα και που έχουν κόσμο. Δεν θα πω όμως ψέματα, δεν μου λείπει πλέον τόσο πολύ αυτό", κατέληξε ο Κύργιος, ο οποίος έχει πλέον ξεκάθαρη εικόνα για τη ζωή του μετά το τένις, έχοντας απουσιάσει από το tour για μια ολόκληρη σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots