ATP
Παρίσι: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Cédric Lecocq / FFT
tn team Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 - 9:41

Με όλες τις αναμετρήσεις του 3ου γύρου θα συνεχιστεί σήμερα το Rolex Paris Masters, με τους Novak Djokovic, Daniil Medvedev και Alexander Zverev να διεκδικούν μεταξύ άλλων από ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει και σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση του Hubert Hurkacz, που τρέφει ελπίδες για πρόκριση στο ATP Finals, απέναντι στον lucky loser Dominik Koepfer, που έχει εκμεταλλευτεί για τα καλά τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε και κάνει ένα εντυπωσιακό τουρνουά.

Στη συνέχεια ο πρωταθλητής του Indian Wells, Cameron Norrie, που επίσης διεκδικεί την πρόκριση στο ATP Finals, θα παίξει με τον πολύ καλό τις τελευταίες εβδομάδες Taylor Fritz.

Ο πολυαναμενόμενος αγώνας του Novak Djokovic με τον Gael Monfils θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα, με τον Nole να παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί, έχοντας κερδίσει τον Γάλλο και στις 17 προηγούμενες συναντήσεις τους!

Στη συνέχεια ο Alexander Zverev θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Grigor Dimitrov, ίσως και στον δυνατότερο αγώνα της ημέρας, ενώ στις 20:30 ή αργότερα (όποτε ολοκληρωθεί και ο αγώνας του Zverev), ο Daniil Medvedev θα αναμετρηθεί με τον Sebastian Korda.

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ο 18χρονος Carlos Alcaraz θα διεκδικήσει την πρώτη του είσοδο σε έναν προημιτελικό Masters 1000 διοργάνωσης, απέναντι στον 21χρονο Hugo Gaston, που έχει ξεκινήσει την πορεία του από τα προκριματικά, παίζει θεαματικό τένις και έχει λατρευτεί από το γαλλικό κοινό.

Στο Court 1 θα γίνουν οι δυο άλλοι αγώνες για τον 3ο γύρο. Στις 12:00 ο Alexei Popyrin θα αντιμετωπίσει τον James Duckworth, ενώ στις 20:30 το βράδυ ο Casper Ruud θα αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Marcos Giron.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης:

Court Central (έναρξη πρώτου αγώνα 12:00)
1) Dominik Koepfer [LL] v. Hubert Hurkacz [7] COSMOTE SPORT 6HD
2) Cameron Norrie [10] v. Taylor Fritz COSMOTE SPORT 6HD
3) Novak Djokovic [1] v. Gael Monfils [15] COSMOTE SPORT 6HD
4) Grigor Dimitrov [16] v. Alexander Zverev [4] COSMOTE SPORT 6HD

(όχι πριν τις 20:30)
5) Sebastian Korda v. Daniil Medvedev [2] COSMOTE SPORT 6HD
6) Carlos Alcaraz v. Hugo Gaston [Q] COSMOTE SPORT 6HD

Court 1:
12:00 Alexei Popyrin [LL] v. James Duckworth
20:30 Casper Ruud [6] v. Marcos Giron [Q]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots