ATP
Κύργιος: "Αισθάνομαι ντροπή γι' αυτό που συνέβη στον Djokovic"

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος © ATP Tour
tn team Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 - 12:30

Για ακόμα μια φορά, μέσα από τα social media, ο Νικ Κύργιος τόνισε πως δεν θεωρεί σωστό τον τρόπο με τον οποίο η Αυστραλία χειρίστηκε την υπόθεση του Novak Djokovic, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αισθάνεται ντροπή ως Αυστραλός αθλητής. 

"Ξέρουμε πως στα media αρέσει να δημιουργούν καταιγίδες, με την ιστορία μου και με όλα όσα συμβαίνουν στον Novak. Αισθάνομαι ντροπή ως Αυστραλός αθλητής, γνωρίζοντας τι έχει κάνει (ο Djokovic) για εμάς και για το άθλημα. Απλά πιστεύω πως δεν είναι ο σωστός τρόπος για να το χειριστούμε αυτό, αλλά τα media το λατρεύουν όλο αυτό, λατρεύουν να διχάζουν", έγραψε ο Κύργιος σε story στο Instagram.

Θυμίζουμε πως ο 26χρονος Ελληνουαυστραλός δεν πραγματοποίησε ακόμα την πρεμιέρα του στη νέα σεζόν, καθώς ήταν θετικός στον κορωνοϊό κι έτσι έπρεπε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το 250άρι του Σίδνεϊ αυτή την εβδομάδα.

"Δεν αισθάνομαι πολύ άσχημα αυτή τη στιγμή και λαμβάνω όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις", ενημέρωσε. "Προφανώς δεν είναι ιδανικό αυτό, μια εβδομάδα πριν το Australian Open, αλλά θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να νιώσω καλά, να βγω έξω στο γήπεδο και να δώσω σε όλους σας μια παράσταση.

Απλά δεν θέλω αυτό να επισκιάσει την αυστραλιανή σεζόν του τένις. Είχαμε πολλά εξαιρετικά αποτελέσματα, τα υπόλοιπα παιδιά από την Αυστραλία τα πηγαίνουν πολύ καλά", πρόσθεσε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots