ATP
Πήρε ρεβάνς επί Nadal o Ruud (vid)

 
Πήρε ρεβάνς επί Nadal o Ruud (vid)
tn team Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 16:45

Μετά τις 3 απανωτές ήττες του από τον Rafael Nadal, o Casper Ruud κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ισπανό στο Κίτο. Τα highlights της αναμέτρησης.

Οι Nadal και Ruud έπαιξαν για 3η φορά φέτος στη Λατινική Αμερική, με τον Νορβηγό να κερδίζει για 1η φορά στην καριέρα του το ίνδαλμά του, με 6-4, 6-4, παίρνοντας τη ρεβάνς για τις προηγούμενες ήττες του.

Θυμίζουμε πως ο Nadal είχε κερδίσει 3 απανωτές φορές τον Ruud στις 2 τελευταίες εβδομάδες. Τον είχε κερδίσει στον τελευταίο του φετινό επίσημο αγώνα στο ATP Finals, καθώς και σε δυο φιλικούς αγώνες που έπαιξαν στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας.

Ο Ruud το άλλαξε αυτό στο Κίτο του Εκουαδόρ, όπου ήταν πιο φρέσκος και επικράτησε με 2-0 σετ. Θυμίζουμε πως μόλις μια μέρα πριν είχαν παίξει στη Βραζιλία και μάλιστα ξενύχτησαν φεύγοντας από το Μπέλο Οριζόντε με μεταμεσονύκτια πτήση, συνεπώς τα 13 χρόνια της διαφοράς των δυο παικτών σίγουρα ήταν καταλυτικός παράγοντας.

Nadal και Ruud θα έχουν μια μέρα ξεκούρασης πριν συνεχίσουν την περιοδεία τους στη Νότια Αμερική. Την Τρίτη θα παίξουν το επόμενο φιλικό τους στην Μπογκοτά της Κολομβίας, ενώ τελευταίος σταθμός της περιοδείας είναι η Πόλη του Μεξικού, όπου θα παίξουν την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots