ATP
Πίσω στις νίκες ο Nadal (vid)

 
Πίσω στις νίκες ο Nadal (vid)
tn team Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 17:27

O Rafael Nadal κέρδισε ξανά τον Casper Ruud, στη νέα φιλική αναμέτρηση που έπαιξαν στην Μπογκοτά της Κολομβίας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η λατινοαμερικάνικη περιοδεία του Rafael Nadal, με τον 36χρονο Ισπανό να παίζει για μια ακόμα φορά με τον Casper Ruud, στην Μπογκοτά της Κολομβίας.

Μετά την πρώτη του ήττα από τον Νορβηγό στο Κίτο πριν 2 μέρες, ο Rafa επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του 23χρονου με 7-5, 6-4.

Παρότι βρέθηκε πίσω με 0-2 στο 1ο σετ, ο κάτοχος 22 Grand Slams τίτλων κατάφερε πρώτα να ισοφαρίσει και αργότερα να κάνει νέο break στο 11ο game, για να περάσει μπροστά με 6-5. Στο 2ο σετ έκανε νέο break, νωρίς για να προηγηθεί με 3-2, και αυτό ήταν αρκετό για να τον φέρει στη νίκη.

Ήταν μια υπέροχη μέρα για το τένις στην κολομβιανή πρωτεύουσα, που ξεκίνησε με ένα ωραίο event για τα παιδιά, που έπαιξαν τένις με τον Ruud και τον Rafa. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι Κολομβιανοί τενίστες, Robert Farah, Sebastian Cabal και Camila Osorio.

Μετά από το Μπουένος Άιρες, το Σαντιάγκο, το Μπέλο Οριζόντε, το Κίτο και την Μπογκοτά, τελευταίος σταθμός για τον Rafa στην περιοδεία του στη Λατινική Αμερική θα είναι η Πόλη του Μεξικού, όπου θα δώσει τον τελευταίο του φιλικό αγώνα με τον Ruud την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots