ATP
Μπήκε 8άδα ο Monfils! (vids)

 
Gael Monfils
Gael Monfils © Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 - 6:35

O Gael Monfils συνεχίζει την εκπληκτική πορεία του στο Τορόντο και νίκησε και τον Aleksandar Vukic, για να μπει στα προημιτελικά του Masters του Καναδά. Μεγάλη νίκη για τον Alex De Minaur, απέσυρε τη συμμετοχή του ο Andy Murray.

Μετά τις μεγάλες νίκες του απέναντι στους Christopher Eubanks και Στέφανο Τσιτσιπά στα δυο πρώτα παιχνίδια του στο Τορόντο, ο Gael Monfils επικράτησε και του Aleksandar Vukic με 6-4, 6-4, για να μπει στα προημιτελικά του National Bank Open.

Για 2ο συνεχόμενο ματς δεν έχασε το σερβίς του ο 36χρονος Γάλλος τενίστας, ο οποίος έσβησε και τα 2 break points που αντιμετώπισε και έσπασε μια φορά σε κάθε σετ το σερβίς του Αυστραλού lucky loser.

Αυτός θα είναι ο 1ος προημιτελικός σε ένα Masters μετά από 2 χρόνια για τον Monfils, όταν και πάλι στο Τορόντο είχε φτάσει έως τα προημιτελικά, το 2021.

Θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στον Jannik Sinner, που πήρε άκοπα το εισιτήριο με walkover εις βάρος του Andy Murray, που απέσυρε τη συμμετοχή του εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς.

Τέλος, μια μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Alex De Minaur, που συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις από το Los Cabos. O Αυστραλός έβγαλε εκτός το Νο.8 του ταμπλό, Taylor Fritz, με 7-6 (7), 4-6, 6-1. Θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Daniil Medvedev, που νωρίτερα είχε κερδίσει τον Lorenzo Musetti με 2-0 σετ.

Τα highlights όλης της ημέρας:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots