ATP
Αποσύρθηκε από το Bercy o Fritz

 
Taylor Fritz
Taylor Fritz © Rolex Paris Masters / FFT
tn team Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 - 17:04

Ο Taylor Fritz απέσυρε τη συμμετοχή του από το Masters του Bercy και πλέον δείχνει αδύνατη η διεκδίκηση της πρόκρισης για το ATP Finals.

Ο Fritz είχε αρκετές ευκαιρίες τις τελευταίες εβδομάδες να πάρει ένα από τα 8 εισιτήρια πρόκρισης για το ATP Finals του Τορίνου, όμως είδε τη μια μετά την άλλη να χάνεται και πλέον είναι θέμα χρόνου όπως όλα δείχνουν, να μείνει και μαθηματικά εκτός.

Ο 26χρονος Αμερικανός, που βρίσκεται τώρα στο Νο.10 του Race ενώ ήταν μέχρι πρόσφατα και στο Νο.9, μετά την καλή πορεία του μέχρι τα προημιτελικά του US Open, έχει χάσει 3 αγώνες σε 7 αναμετρήσεις.

Στο Bercy έκανε καλό ξεκίνημα χθες, κερδίζοντας τον Sebastian Baez με 6-1, 6-4, όμως στο 2ο σετ αντιμετώπισε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και τελικά το πρόβλημα ήταν σοβαρό, με αποτέλεσμα να αποσύρει σήμερα τη συμμετοχή του από το τουρνουά.

Ως εκ τούτου, λίγο μετά τη νίκη του επί του Arthur Fils με 6-2, 6-4, ο Daniel Altmaier πήρε και το walkover εις βάρος του Fritz, για να γίνει ο πρώτος παίκτης που μπαίνει στον 3ο γύρο του Paris Masters.

Ο Fritz βρισκόταν στο πρώτο τέταρτο του ταμπλό του Παρισιού, μαζί με τον Novak Djokovic και τον Holger Rune.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots