ATP
Από εκεί που σταμάτησε ο Djokovic (vids)

 
Από εκεί που σταμάτησε ο Djokovic (vids)
© Corrine Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 - 19:04

Την πρώτη του αναμέτρηση από τον Σεπτέμβριο έδωσε ο Novak Djokovic, που συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε, κερδίζοντας εύκολα τον Tomas Martin Etcheverry, για να φτάσει τις 14 συνεχόμενες νίκες.

Η τρομερή σεζόν συνεχίζεται για τον Djokovic, που έδωσε τον πρώτο του αγώνα μετά από 1,5 μήνα και επιβλήθηκε του Etcheverry με 6-3, 6-2 σε 84 λεπτά.

 

Ο Djokovic κέρδισε τους 26 από τους 32 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 12 από τους 20 στα δεύτερα. Μόνο μια φορά ήρθε αντιμέτωπος με break point και το έσβησε, για να προστατεύσει το σερβίς του σε όλες τις περιπτώσεις.

 

"Έσπασε" για 1η φορά το σερβίς του Αργεντινού στο 8ο game του 1ου σετ και προηγήθηκε με 5-3. Αυτό άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη, αφού έκλεισε το σετ στο 6-3 και κυριάρχησε κατά κράτος στο 2ο σετ, όπου έκανε 2 break και επιβλήθηκε με 6-2.

Τις 47 νίκες στη σεζόν έφτασε ο Djokovic (47-5), ο οποίος μετράει 14 συνεχόμενες νίκες και τις 27 νίκες στις 28 τελευταίες αναμετρήσεις του.

Μετά και τον πρόωρο αποκλεισμό του Carlos Alcaraz, o Djokovic πλησιάζει όλο και περισσότερο στο 8ο Year-end No.1 της καριέρας του.

Στον 3ο γύρο του Paris Masters, o 36χρονος Σέρβος θα αντιμετωπίσει τον Tallon Griekspoor, που κέρδισε χθες με το εμφατικό 6-2, 6-2 τον Alejandro Davidovich Fokina.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots