ATP
Zverev: "Η διαφορά μας με τη νέα γενιά είναι πως έπρεπε να παίζουμε με τους Big 3"

 
Zverev: "Η διαφορά μας με τη νέα γενιά είναι πως έπρεπε να παίζουμε με τους Big 3"
tn team Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 - 12:50

Ο Alexander Zverev δεν πιστεύει πως η γενιά του είναι λιγότερο ταλαντούχα από τη γενιά των Carlos Alcaraz και Jannik Sinner, απλά ίσως πιο άτυχη.

Η σημερινή νέα γενιά των παικτών, με μπροστάρηδες τους Alcaraz και Sinner, φαίνεται ήδη να έχει κάνει πολλά βήματα που δεν μπόρεσε να κάνει η προηγούμενη γενιά, με τους δυο παίκτες να έχουν ήδη κερδίσει Grand Slams τίτλους και ανεβεί στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Zverev τοποθετήθηκε σ' αυτό στη χθεσινή του συνέντευξη στη Ρώμη, μετά την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Internazionali BNL d' Italia. Όπως είπε, η δική του γενιά, από την οποία ξεχωρίζει ο Medvedev, o Τσιτσιπάς και ο ίδιος, θα μπορούσε να κάνει το ίδιο, αν δεν έπρεπε να αντιμετωπίζει όλα αυτά τα χρόνια τους "Big 3" και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις τους είχε συναντήσει και στα "πράιμ" τους.

"Η γενιά μας, εγώ, ο Daniil (Medvedev), o Στέφανος (Τσιτσιπάς), όλοι είμαστε καλοί παίκτες. Η μεγάλη διαφορά μεταξύ εμάς και των νεότερων, είναι πως εμείς έπρεπε στα πρώτα χρόνια μας να παίζουμε με τους (Novak) Djokovic, (Rafael) Nadal και (Roger) Federer, αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά ακόμα κι έτσι καταφέραμε να τους κερδίσουμε. Ο Medvedev κέρδισε τον Novak σε τελικό Grand Slam, εγώ τον κέρδισα σε ημιτελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έχω κάνει και μεγάλα ματς με τον Rafa", είπε συγκεκριμένα ο Zverev, ο οποίος κέρδισε τον Nuno Borges με 6-2, 7-5.

Σήμερα θα επιστρέψει στο Centrale o Γερμανός, για να αντιμετωπίσει τον Taylor Fritz για μια θέση στους "4" της Ρώμης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots