ATP
Θα περάσει από Γενεύη πριν το RG o Djokovic

 
Θα περάσει από Γενεύη πριν το RG o Djokovic
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 - 18:03

Μετά την απρόσμενη ήττα του από τον Alejandro Tabilo και τον πρόωρο αποκλεισμό του από τη Ρώμη, ο Novak Djokovic αποφάσισε να προσθέσει έναν ακόμα σταθμό στο πρόγραμμά του, πριν πάει στο Roland Garros.

Αυτός θα είναι το 250άρι της Γενεύης, για το οποίο πήρε wild card ο κάτοχος 24 Grand Slams τίτλων, καθώς προφανώς δεν αισθανόταν έτοιμος για να ταξιδέψει στο Παρίσι, έχοντας ελάχιστα αγωνιστικά λεπτά συγκριτικά με άλλες χρονιές στη χωμάτινη σεζόν.

Το πλάνο για τον Djokovic ήταν να παίξει μόνο σε δυο 1000άρια στο χώμα πριν από το Roland Garros φέτος, στο Monte-Carlo και στη Ρώμη. Κι ενώ στο Monte-Carlo τα πράγματα πήγαν σχετικά καλά και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, στη Ρώμη έδωσε μόλις δυο ματς και μάλιστα έχοντας αρκετά μεγάλη χρονική απόσταση από το Monte-Carlo.

Ως εκ τούτου, θα ήταν πολύ δύσκολο να ξεκινήσει με τόσο λίγα ματς στα πόδια του την προσπάθειά του στο παρισινό Grand Slam o Nole, που αποφάσισε να συμμετέχει εκτάκτως και στο 250άρι της Γενεύης την ερχόμενη εβδομάδα.

Το ταμπλό πάντως για 250άρι είναι αρκετά δυνατό και εκτός από τον Novak αναμένεται να αγωνιστούν και οι Casper Ruud, Taylor Fritz, Ben Shelton και Andy Murray.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots