Διαφωνεί με την αντιμετώπιση στον Djokovic και ο Κύργιος

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 - 10:50

Ο Νικ Κύργιος έχει πει πολλά στο παρελθόν για τον Novak Djokovic και σίγουρα δεν είναι ο μεγαλύτερός του θαυμαστής, ωστόσο τάχθηκε στο πλευρό του αυτή τη φορά, εξηγώντας πως ο τρόπος που τον αντιμετωπίζει το κράτος της Αυστραλίας είναι λανθασμένος.

"Κοιτάξτε, πιστεύω πως πρέπει να παίρνουμε μέτρα γι ατην αντιμετώπιση της πανδημίας. Εγώ εμβολιάστηκα για να προστατέψω τους άλλους και τη μητέρα μου, αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε την υπόθεση του Novak, είναι πραγματικά λάθος. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές, αλλά είναι και άνθρωπος", έγραψε στο Twitter ο Κύργιος, ο οποίος μπορεί να διαφωνεί με τον Djokovic στις απόψεις του περί εμβολίου, δεν του αρέσει καθόλου όμως που οι αρχές του συμπεριφέρθηκαν σαν εγκληματία.

Αντίστοιχη και η άποψη του John Isner, που επίσης την μοιράστηκε στο Twitter: "Αυτό που περνάει ο Novak είναι λάθος. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ταλαιπωρία που περνάει. Ακολούθησε τους κανόνες, του επετράπη να εισέλθει στην Αυστραλία και τώρα κρατείται παρά τη θέλησή του. Είναι τόσο κρίμα."

O Djokovic παραμένει στο περίφημο ξενοδοχείο Park και θα περιμένει έως τη Δευτέρα για την εκδίκαση της έφεσής του, παρότι ο ίδιος ήθελε να τελειώσει αυτή η ιστορία πολύ νωρίτερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots