To μήνυμα του Nole από το γήπεδο: "Θέλω να παίξω στο Australian Open"

 
To μήνυμα του Nole από το γήπεδο: "Θέλω να παίξω στο Australian Open"
tn team Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 15:25

O Novak Djokovic πήγε απευθείας στο γήπεδο μόλις αφέθηκε ελεύθερος το βράδυ της Δευτέρας και έκανε την πρώτη του δημοσίευση στο Instagram, δηλώνοντας ευχαριστημένος με την απόφαση του δικαστηρίου και αποφασισμένος να αγωνιστεί στο Australian Open.

"Είμαι ευχαριστημένος που ο δικαστής ανέτρεψε την ακύρωση της βίζας μου. Παρά τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα, θέλω να μείνω εδώ και να αγωνιστώ στο Australian Open. Παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό. Ήρθα εδώ για να παίξω σε ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά του κόσμου, μπροστά σε εκπληκτικούς φιλάθλους. Προς το παρόν, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο από ευχαριστώ, που με στηρίξατε σε όλο αυτό και με ενθαρρύνατε να παραμείνω δυνατός", έγραψε ο Djokovic στο Instagram.

Μ' αυτή τη δημοσίευση, ο Nole ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη μάχη που δίνει με την αυστραλιανή κυβέρνηση, για να αγωνιστεί στο Australian Open.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που πέρασε την τελευταία εβδομάδα και το γεγονός πως ακόμα δεν είναι εξασφαλισμένη η παρουσία του στο τουρνουά, παραμένει αφοσιωμένος στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να φύγει από τη Μελβούρνη με το 10ο τρόπαιο στο Australian Open και το 21ο Grand Slam.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Novak Djokovic (@djokernole)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots