Προπονήθηκε στη Rod Laver Arena o Djokovic (vids)

 
Προπονήθηκε στη Rod Laver Arena o Djokovic (vids)
tn team Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 - 9:55

O Novak Djokovic συνεχίζει την προετοιμασία του για το Australian Open και σήμερα προπονήθηκε στη Rod Laver Arena, με μια μυστικότητα ωστόσο, όσο η κυβέρνηση δεν έχει πάρει ακόμα την τελική της απόφαση για τη συμμετοχή του στο τουρνουά.

Δεν συνηθίζεται να προπονείται το Νο.1 του κόσμου και βασικός υποψήφιος για να φτάσει πρώτος τους 21 Grand Slam τίτλους στην ιστορία και παρόλα αυτά οι πόρτες και οι κάμερες να μένουν κλειστές.

Αυτό συνέβη σήμερα στη Rod Laver Arena, με τον Djokovic να συνεχίζει την προετοιμασία του για το Grand Slam της Μελβούρνης, όπου θα διεκδικήσει τον 10ο τίτλο του αν όλα πάνε καλά.

Η προπόνηση ήταν κεκλεισμένων των θυρών και δεν την κάλυψαν τα μεγάλα τηλεοπτικά συνεργεία. Τα μόνα δίκτυα που κατάφεραν να εξασφαλίσουν υλικό, ήταν το 9 News με drone και το SBS News.

Όπως έγινε γνωστό από νωρίς σήμερα, η απόφαση του Υπουργείου Μετανάστευσης, που έχει ακόμα το δικαίωμα να ακυρώσει οριστικά τη βίζα του Σέρβου, δεν θα παρθεί ούτε σήμερα, επομένως η αγωνία παρατείνεται έως αύριο τουλάχιστον, όσον αφορά τη συμμετοχή του Djokovic στο Australian Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots