Australian Open: Τη Δευτέρα ο πρώτος αγώνας του Djokovic!

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 - 14:05

Το Australian Open ανακοίνωσε πως ο Novak Djokovic, αν καταφέρει να ανατρέψει ξανά την ακύρωση της βίζας του, θα πρέπει να βγει για να αγωνιστεί τη Δευτέρα!

Το Australian Open μόλις ανακοίνωσε πως όσοι βρίσκονται στα πάνω μέρη των ταμπλών, ανδρών και γυναικών, θα αγωνιστούν την 1η μέρα του τουρνουά, δηλαδή τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει πως ο Novak Djokovic, του οποίου σήμερα η βίζα ακυρώθηκε ξανά από τον Υπουργό Μετανάστευσης Alex Hawke, θα πρέπει να αγωνιστεί τη Δευτέρα, αν καταφέρει να ανατρέψει για 2η φορά την απόφαση.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του Australian Open, συνέβαινε και η ακρόαση για την υπόθεσή του, για τον διακανονισμό των διαδικαστικών των επόμενων ημερών και έγινε γνωστό πως η εκδίκαση της έφεσης θα γίνει στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας την Κυριακή.

Αυτό σημαίνει πως ο Djokovic θα χρειαστεί να βγει στο γήπεδο τη Δευτέρα χωρίς να έχει προπονηθεί το Σαββατοκύριακο, αφού αποφασίστηκε να κρατηθεί και πάλι από τις αυστραλιανές αρχές, σε άγνωστη τοποθεσία αυτή τη φορά, ενώ το πρόγραμμά του αναμένεται να είναι και φορτωμένο, αφού αύριο το πρωί έχει συνέντευξη στις 08:00 με τους αξιωματούχους του Υπουργείου Μετανάστευσης, αργότερα συνάντηση με τους δικηγόρους του και την Κυριακή θα συναντηθεί ξανά με τους δικηγόρους του στις 9 και θα μείνει στα γραφεία του έως ότου ολοκληρωθεί η δίκη.

Αν κερδίσει τη δίκη, κάτι που μοιάζει με τα μέχρι τώρα δεδομένα πολύ πιο δύσκολο σε σχέση με την προηγούμενη έφεση που άσκησε, τότε θα έχει στην καλύτερη περίπτωση γύρω στις 24 ώρες για να προετοιμάσει το σώμα του για έναν αγώνα Grand Slam.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots