"Σας αρέσει ή όχι, ο καλύτερος όλων των εποχών"

 
"Σας αρέσει ή όχι, ο καλύτερος όλων των εποχών"
tn team Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 - 16:14

Με ένα μήνυμα για τον Novak Djokovic πανηγύρισε τη σημερινή του πρόκριση ο συμπατριώτης του, Dusan Lajovic.

O Lajovic πέτυχε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Marton Fucsovics - που για την ιστορία είχε ταχθεί υπέρ της αυστραλιανής κυβέρνησης στην απέλαση του Djokovic - με 6-3, 4-6, 6-1, 6-7 (6), 6-1.

Την πανηγύρισε δείχνοντας μια σερβική σημαία με το πρόσωπο του Djokovic, η οποία έγραφε: "Σας αρέσει ή όχι, ο καλύτερος όλων των εποχών."

Γενικά ήταν μια περίεργη μέρα για τους Σέρβους τενίστες και φιλάθλους, αφού χθες το βράδυ ο Djokovic απελάθηκε οριστικά από την Αυστραλία και αναχώρησε για τo Βελιγράδι.

Ο Lajovic είπε πως ένιωθε επιπλέον πίεση με όλη αυτή την κατάσταση, αλλά στάθηκε και στη σημαντική στήριξη που πήρε από τους Σέρβους φιλάθλους στις κερκίδες.

Ένας άλλος Σέρβος, ο Miomir Kecmanovic, αξιοποίησε την απουσία του Novak και έβαλε ακόμα έναν εκπρόσωπο από τη χώρα του στον 2ο γύρο, καθώς κέρδισε τον lucky loser Salvatore Caruso με 6-4, 6-2, 6-1. Θυμίζουμε πως ο Kecmanovic θα ήταν ο αντίπαλος του Djokovic, αν ακυρωνόταν η εντολή για απέλαση από το δικαστήριο.

Σήμερα έπαιξε και ο Laslo Djere για τη Σερβία, αλλά ηττήθηκε παρά την καλή προσπάθεια απέναντι στον Denis Shapovalov, με 7-6 (3), 6-4, 3-6, 7-6 (3).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots