Στους "16" Sinner και De Minaur (vids)

 
Στους "16" Sinner και De Minaur (vids)
tn team Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 - 12:42

O Jannik Sinner έκαμψε στα 4 σετ την αντίσταση του Taro Daniel και προκρίθηκε στους "16" καλύτερους του Australian Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Alex De Minaur.

Μπορεί να έχασε για 1η φορά σετ στη διοργάνωση, όμως αντέδρασε εξαιρετικά ο Jannik Sinner, ο οποίος επιβλήθηκε του Taro Daniel με 6-4, 1-6, 6-3, 6-1 και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Australian Open, για 1η φορά στην καριέρα του.

Ο 20χρονος Ιταλός πέτυχε 58 winners και είχε 31 αβίαστα λάθη, κάνοντας συνολικά ένα φανταστικό παιχνίδι. Δεν του έκανε τη ζωή εύκολη ο Daniel, που ξεκίνησε από τα προκριματικά του τουρνουά, απέκλεισε τον Andy Murray στον 2ο γύρο και σήμερα στάθηκε πολύ καλά κόντρα στο Νο.11 του ταμπλό, ο Sinner όμως ξεκαθάρισε τα πράγματα από τα μέσα του 3ου σετ κι έπειτα, κερδίζοντας τα 9 από τα 10 τελευταία games του παιχνιδιού.

Για πρώτη φορά θα είναι στον 4ο γύρο του Australian Open και ο επόμενος αντίπαλος του Sinner, Alex De Minaur.

Ο 22χρονος είναι ο τελευταίος Αυστραλός που συνεχίζει στο μονό των ανδρών, γι' αυτό αποτελεί και τη μεγάλη ελπίδα των Αυστραλών για τίτλο. Σήμερα έκανε ένα καταπληκτικό ματς και κέρδισε τον Pablo Andujar με 6-4, 6-4, 6-2.

Με 34 winners και 25 αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε το ματς ο De Minaur, ο οποίος αξιοποίησε τα 5 από τα 13 break points του στο ματς, έχασε μόνο μια φορά το σερβίς του και κυριάρχησε από την αρχή έως το τέλος, για να "σφραγίσει" την πρόκριση έπειτα από 2 ώρες και 7 λεπτά στη Rod Laver Arena.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots