Medvedev: "Μακάρι Djokovic και Sinner να παίζουν 7,5 ώρες και να έρθει 30-28 στο tie-break" (vid)

 
Medvedev: "Μακάρι Djokovic και Sinner να παίζουν 7,5 ώρες και να έρθει 30-28 στο tie-break" (vid)
tn team Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 22:05

Στο ενδεχόμενο που βρεθεί στον τελικό, ο Daniil Medvedev δεν είναι και τόσο σίγουρος αν θα είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσει τον Jannik Sinner από τον Novak Djokovic, αλλά είναι σίγουρος ότι θα ήθελε να αλληλοεξουδετερωθούν.

Ακόμα δεν γνώριζε με ποιον θα έπαιζε με τον Zverev ή τον Alcaraz στα ημιτελικά, αλλά ο Medvedev ρωτήθηκε για το αν προτιμάει τον Sinner από τον Djokovic, στο ενδεχόμενο που προκριθεί στον τελικό του Australian Open.

Ο Ρώσος απάντησε με πολύ χιούμορ ότι θα ήθελε να δει έναν... ατελείωτο αγώνα, ώστε οι δυο τους να αλληλοεξοντωθούν, αλλά κατά τ' άλλα δεν είναι και τόσο σίγουρος ότι υπάρχει ευκολότερος και δυσκολότερος τελικός με βάση τον αντίπαλο.

"Ο Jannik παίζει πολύ καλά τώρα, οπότε δεν είμαι σίγουρος για το ποιον θα ήθελα να αντιμετωπίσω ιδανικά στον τελικό. Ο Novak δεν έχει χάσει ποτέ εδώ, αλλά ο Jannik δεν έχει χάσει ούτε ένα σετ φέτος. Δεν ξέρω. Ιδανικά θέλω να παίξουν για 7,5 ώρες και να κριθεί στο tie-break του 5ου σετ με 30-28 για να είναι κουρασμένος την Κυριακή ο νικητής. Θα είναι μεγάλο παιχνίδι και θα το απολαύσω όπως και να 'χει."

Όσο γι' αυτό που είπε αμέσως μετά τη νίκη του με 3-2 σετ επί του Hubert Hurkacz, πως νιώθει "κατεστραμμένος" μετά απ' αυτόν τον εξαντλητικό αγώνα, ο Medvedev διαβεβαίωσε πως θα είναι εντάξει για τα ημιτελικά, ενώ είπε πως παλιότερα δεν θα έβγαζε με τίποτα έναν αγώνα σαν τον σημερινό.

"Ίσως θα έπρεπε να εστιάσω περισσότερο σ' αυτό το κομμάτι, γιατί έχουμε δουλέψει σκληρά με την ομάδα μου για να φτάσω στο 100% των δυνατοτήτων μου και θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά. Κάποιες φορές βλέπω άλλους παίκτες, όπως και τον Hurkacz, να είναι στα αποδυτήρια μετά από αγώνες 5 σετ και να φαίνονται μια χαρά. Ίσως είναι θέμα γονιδίων, δεν ξέρω. Εγώ πάντως κουράζομαι. Από τα 22 μου αποφάσισα να το πάρω πιο σοβαρά και έχω κάνει πολύ καλή δουλειά με την ομάδα μου, παλιότερα θα είχα καταλήξει νεκρός εκεί έξω μετά το 3ο σετ!"

Ο Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Zverev την Παρασκευή το πρωί, για μια θέση στον τελικό του Australian Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots