Η πρώτη φορά που ο Djokovic δεν βρήκε ούτε ένα break point!

 
Η πρώτη φορά που ο Djokovic δεν βρήκε ούτε ένα break point!
tn team Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 - 10:25

Ο Jannik Sinner είχε σε μεγάλη μέρα το σερβίς του και κατάφερε κάτι που κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει αντιμετωπίζοντας τον Novak Djokovic σε Grand Slam!

Περισσότερους από 400 αγώνες έχει δώσει στην καριέρα του σε Grand Slams διοργανώσεις ο Djokovic, ο οποίος για πρώτη φορά σήμερα δεν κατάφερε να βρει ούτε ένα break point, απέναντι στον Sinner.

Το στατιστικό αφορά αγώνες που ολοκληρώθηκαν κανονικά, όχι δηλαδή αγώνες που τελείωσαν πρόωρα με εγκατάλειψη ή με default, όπως είχε συμβεί στον Djokovic στο US Open του 2020.

Ο Σέρβος, ο οποίος από τις αρχές της καριέρας του ήταν ένας τρομερός receiver, δεν απείλησε καθόλου σήμερα το σερβίς του Sinner, σε μια αναμέτρηση μάλιστα που δεν ήταν στις μικρότερες που έχει παίξει σε Grand Slam, αφού είχε 4 σετ.

Ακόμα και όταν ο Djokovic ανέβασε το επίπεδό του και προηγήθηκε σε κάποια service games του Sinner με 0-30 και με 15-30 στα δυο τελευταία σετ, ο Ιταλός έκανε εξαιρετική δουλειά στο να αποτρέψει το break point και να μην χάσει την ψυχραιμία του μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας τελικά την πολύ μεγάλη νίκη που τον έστειλε στον πρώτο του τελικό σε ένα Grand Slam.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots