Medvedev: "Συγγνώμη, νόμιζα πως σκότωσα κάποιον!" (vid)

 
Medvedev: "Συγγνώμη, νόμιζα πως σκότωσα κάποιον!" (vid)
Medvedev: "Συγγνώμη, νόμιζα πως σκότωσα κάποιον!" (vid)
tennisnews team Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:33

Το απίστευτο ξέσπασμα του Daniil Medvedev, που παραβίασε το πρωτόκολλο ασφαλείας του US Open και τιμωρήθηκε γι' αυτό, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο Medvedev ήθελε να κάνει challenge σε δικό του σερβίς, σε έναν πόντο που κατέληξε σε break υπέρ του Thiem στο 6ο game (4-2). Ο διαιτητής Damien Dumusois δεν του το επέτρεψε, επειδή ο Ρώσος χτύπησε τη μπάλα μετά την επιστροφή του Thiem, οπότε θεώρησε ότι έπαιξε τον πόντο και μετά αποφάσισε να κάνει το challenge.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Medvedev, που διαμαρτυρήθηκε εντόνως και μάλιστα παραβίασε το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό, περνώντας στην άλλη μεριά του γηπέδου και να δείξει στον chair umpire το σημάδι της μπάλας.

Τιμωρήθηκε με code violation μετά απ' αυτό - κάτι για τον οποίο τον προειδοποίησε και προσπάθησε να τον σταματήσει ο διαιτητής - με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένα ακόμα μεγαλύτερο ξέσπασμα, προς τον supervisor αυτή τη φορά, από τον οποίο ζήτησε εξηγήσεις.

"Συγγνώμη, νομίζω πως σκότωσα κάποιον, σωστά; Συγγνώμη που πέρασα το φιλέ, απολογούμαι ειλικρινά προς το US Open που πέρασα το φιλέ, Θεέ μου", είπε ο 25χρονος Ρώσος, δίνοντας μια μικρή παράσταση στο φακό.

O Medvedev γνώρισε την ήττα από τον Dominic Thiem με 6-2, 7-6 (7), 7-6 (5) και ο Αυστριακός θα παίξει αύριο (23:00GR, Eurosport 1) με τον Alexander Zverev, για τον μεγάλο τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots