WTA
Με κορωνοϊό και η Jabeur

 
Ons Jabeur
Ons Jabeur © Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 - 15:48

Μετά τους Rafael Nadal, Carlos Moya και Belinda Bencic, ανακοίνωσε πως έχει κορωνοϊό και η Ons Jabeur, που επίσης αγωνίστηκε στο Mubadala World Tennis Championship στο Άμπου Ντάμπι.

Το δυνατό τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι είχε ακυρωθεί πέρσι εξαιτίας της πανδημίας και η επιστροφή του αυτή τη χρονιά αποδείχτηκε καταστροφική, αφού μέχρι στιγμής οι 3 από τους 8 παίκτες που αγωνίστηκαν διαγνώστηκαν με κορωνοϊό.

Θυμίζουμε πως θετική στον ιό ήταν και η Emma Raducanu, με το που έφτασε στο Άμπου Ντάμπι, με αποτέλεσμα να αποσύρει τη συμμετοχή της και να πάρει τη θέση της η Ons Jabeur.

Η 27χρονη Τυνήσια όμως, όπως και η αντίπαλή της, Belinda Bencic, αλλά και ο Rafael Nadal και ο προπονητής του, Carlos Moya, ανακοίνωσε πως βγήκε θετική στον Covid-19, πριν μάλιστα αποχωρήσει από το Άμπου Ντάμπι, σε αντίθεση με τους παραπάνω.

"Παρόλο που είμαι εμβολιασμένη, βγήκα θετική στον Covid-19. Έχω έντονα συμπτώματα, ελπίζω να ξεπεράσω γρήγορα αυτό τον ιό και να γίνω σύντομα καλά. Προς το παρόν περνάω καραντίνα στην Τυνησία και θα σας ενημερώσω όταν θα έχω αναρρώσει πλήρως", έγραψε στην ανακοίνωσή της η Jabeur.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η Bencic και ο Moya, ανέφεραν έντονα συμπτώματα.

Όπως πάντως είπε σε σημερινή του δήλωση ο Craig Tiley, όσοι παίκτες νοσούν αυτή τη στιγμή με Covid, θα έχουν πιθανότατα τη δυνατότητα να αγωνιστούν στο Australian Open, το οποίο ξεκινάει σε κάτι λιγότερο από 4 εβδομάδες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots