WTA
Sabalenka: "Δεν ένιωθα καθόλου ασφαλής στο court"

 
Sabalenka: "Δεν ένιωθα καθόλου ασφαλής στο court"
tn team Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 - 14:42

Η Aryna Sabalenka συνεχίζει να εξαπολύει επιθέσεις στους διοργανωτές του WTA Finals και στην WTA, λέγοντας πως το γήπεδο - το οποίο παραδόθηκε μια ημέρα πριν από τον αγώνα της με τη Μαρία Σάκκαρη - δεν ανήκει σε καμία περίπτωση σε αυτό το επίπεδο και δείχνει ασέβεια προς τις παίκτριες.

Η Sabalenka εξήγησε στη χθεσινή της συνέντευξη Τύπου στο Κανκούν, παρά την πολύ καλή εμφάνιση και την άνετη νίκη επί της Σάκκαρη, πως το court ήταν επικίνδυνο και δεν ανήκει στο επίπεδο ενός WTA Finals.

"Ειλικρινά, πρόκειται για ασέβεια άλλου επιπέδου από την WTA προς τις παίκτριες. Μερικές φορές, δεν αισθανόμουν καν ασφαλής να κινούμαι σ' αυτό το court. Δεν είναι αυτό το επίπεδο που περιμένω από το WTA Finals", είπε η Λευκορωσίδα, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη.

"Σας ευχαριστώ για την πρόκληση που μου βάζετε να πρέπει να μάθω να προσαρμόζομαι τόσο γρήγορα στις συνθήκες, ωστόσο δεν είναι κάτι που περιμένω από ένα τόσο υψηλού επιπέδου τουρνουά", πρόσθεσε η Sabalenka, προφανώς ειρωνευόμενη.

Η Sabalenka είχε εκφράσει τα παράπονά της και πριν από την έναρξη του τουρνουά, για το πόσο αργά παραδόθηκε αυτό το γήπεδο, που θυμίζουμε πως ήταν έτοιμο μόλις μια μέρα πριν αρχίσουν τα ματς. Δηλαδή η κάθε παίκτρια είχε τη δυνατότητα να κάνει μια προπόνηση 45 ή 60 λεπτών, πριν βγει στο γήπεδο για να αγωνιστεί.

Δεν μάσησε τα λόγια της τότε και το ίδιο έκανε και τώρα, παρότι εκ του αποτελέσματος τουλάχιστον δεν φάνηκε να την επηρεάζουν οι συνθήκες του γηπέδου, αφού έφτασε σ' αυτή την εντυπωσιακή νίκη και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του WTA Finals.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots