Εκτός ημιτελικών ο Τσιτσιπάς

 
Πέτρος Τσιτσιπάς
Πέτρος Τσιτσιπάς © tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 - 19:39


Ο Πέτρος Τσιτσιπάς έκανε ακόμα έναν καλό αγώνα στο Lyttos Beach του Ηρακλείου, αλλά ηττήθηκε έπειτα από δυο γεμάτα σετ από τον Zizou Bergs, Νο.2 στο ταμπλό, και έμεινε εκτός ημιτελικών στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Κρήτης.

Στα προημιτελικά ολοκλήρωσε την καλή του πορεία για την 1η εβδομάδα του Lyttos Beach ITF World Tour o Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος ηττήθηκε σήμερα από τον Βέλγο Zizou Bergs, No.2 στο ταμπλό και Νο.523 στην παγκόσμια κατάταξη, με 7-5, 6-4.

Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας έκανε break στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά έχασε γρήγορα το προβάδισμά του και ισοφαρίστηκε σε 2-2. Στη συνέχεια κρατούσε το σερβίς του έως και το 9ο game, για να βρεθεί μπροστά με 5-4, αλλά υπέστη το break στο 11ο game και τελικά έχασε το πολύ κλειστό αυτό σετ.

Ο Bergs έκανε και δεύτερο συνεχόμενο break, στο ξεκίνημα του 2ου σετ, για να πάρει το προβάδισμα με 2-0 και να μην το χάσει ποτέ, διατηρώντας έως το τέλος του παιχνιδιού το πάνω χέρι, για να ολοκληρώσει το ματς σε 1 ώρα και 37 λεπτά.

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος, εκτός από τη σημερινή του καλή εμφάνιση, πέτυχε και δυο νίκες αυτή την εβδομάδα στο Lyttos Beach. Στον 1ο γύρο κέρδισε τον Michal Dembek, No.5 στο ταμπλό, με 5-7, 6-2, 7-6 (6), ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε τον Ιταλό Gabriele Maria Noce, με 6-2, 7-5.

Σήμερα αγωνίστηκαν και οι Μάρκος Καλοβελώνης και Λευτέρης Θεοδώρου, για τα ημιτελικά του διπλού, όπου ηττήθηκαν από τους κορυφαίους του ταμπλό, τον Αυστριακό David Pichler και τον Γερμανό Kai Wehnelt, με 6-2, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots